Hur mår ditt immunsystem?

Här är grunden till om du behöver panik eller inte panik i tider som dessa. Och vart år händer samma sak. Enda skillnaden i år är att politiker och media har fått panik.

2018 dog 1000 personer i Sverige av influensan. Men troligtvis hade media något annat kul att bevaka då och struntade i detta. Media bestämmer vad du ska tro är viktigast just nu. Politikerna hade säkert fullt upp med samma sak som media fokuserade på.

Så 1000 döda i Sverige var ingen konstigt.
Idag har vi 23 döda i Sverige och media har glömt klimatkrisen och krigen i Jemen och Syrien. 22 000 barn är döda i Syrein.

Virus vinner du över. Du och ditt immunsystem.

Vi håller på att skapa en svag och känslig människa på jorden. Hade Corona dykt upp på 70-talet hade nog ingen reagerat. Eller, Corona dök nog upp på 70-talet men vi läste aldrig om det i tidningen för på den tiden hade vi ett schysst immunsystem. Och så var det inte mer med det.

Vi behöver sluta lita på läkemedelsindustrin och våra politiker när de lovar att rädda oss. De har hånat förebyggande hälsa, de försöker till och med förbjuda förebyggande hälsa och de låtsas göra detta för att vi inte ska bli ”lurade”.

De anser alltså att vi är så korkade att vi inte själva kan ta ansvar för vem vi vill lyssna på och vilken kunskap vi anser bäst för oss som individ. De anser alltså att de vet bättre? Och nu när vi behöver infriandet av deras löfte så springer de runt som yra höns och ber oss gömma oss?

Nej. Virus vinner du över. Du och ditt immunsystem.

Barn vill födas vaginalt. Är kejsarsnitt livsnödvändigt så se till att du vet hur du skapar immunsystem hos ditt barn.

Barn behöver ammas. Räcker inte mjölken så se till att du vet hur du stödjer ditt barns immunsystem.

Barn behöver leka på golvet, bland lite skit, på marken bland jord och spindlar och de behöver vara utomhus i naturen.

Vi behöver undvika mat som ”dödar” eller triggar vårt immunsystem och vi behöver äta mat som göder vårt immunsystem, Så det är viktigt att vi alla har den kunskapen.

Vi behöver våga bli sjuk i ofarliga sjukdomar. Och ja, det finns alltid en lite risk att du dör, i allt. Men vi får inte vara så rädda för att dö så vi slutar leva. Döden ingår i livet – för alla! Även mig.

Är det oetiskt av mig att erbjuda en utbildning om immunsystemet just nu? Nej, men jag ber om ursäkt för att jag inte erbjöd den för 10 år sen. Och jag anser att denna borde vara en baskunskap som lärs ut i våra skolor.

Anmäl dig idag! Sänkt priset under 2020. Ta chansen.