En rik och näringsrik kräm som innehåller fyra typer av kamomill. En kräm som är snäll för de mest känsliga hudtyper och samtidigt effektiv för ”tuffa” problem såsom spruckna fötter & mycket torra områden. Ett tips för torra fötter är att smörja in på kvällen och sätta på strumpor ovanpå under natten.  Väldigt bra vid eksem och psoriasis då den lindrar klåda och innehåller örter som reparerar sår. Mycket mild och lugnande – perfekt för barn och blöjrumpor!

Den fungerar fantastiskt som nattkräm men då den är väldigt fet rekommenderar vi att använda Herbal Wonder som dagskräm och sedan applicera lite Kamomillkräm på de torra områdena som behöver lite extra kärlek.

Här hittar ni Annas lathund om hudvårdsprodukter.

Naturens fantastiska egenskaper:

  • Chamomiles – Kamomill – Har använts för att behandla hudproblem sedan antiken och är känd för sin lugnande effekt. Kamomill är antiinflammatoriskt och antiseptiskt (dödar och motverkar mikroorganismer på utsidan) , det är därför bra för allergier, brännskador, dermatit (hudsjukdom), eksem, utslag, sår och känslig hud.
  • Lady ́s mantle (Alchemilla vulgaris) – Daggkåpa Reparerar sår, sammandragande, förstärkande och rengörande.
  • Red clover (Trifolium pratense) – Rödklöver – En av de mest effektiva örterna mot eksem och psoriasis, mycket läkande mot sår.

TILLBAKA TILL AQUANATUR