Bor du i eller nära Sundsvall? Jag kommer snart dit och föreläser om GNISSELZONEN.

Vill du komma och lyssna på mig? Eller känner någon som vill? Hjälp mig gärna att dela detta inlägg så ses vi lite mer norr över än jag brukar vara 😉

All anmälan och alla frågor till anettea457@gmail.com
Hoppas att vi ses!

INFORMATION från arrangörerna:

Anna Hallén är författare, lärare, kostrådgivare, föredragshållare, kursledare och framför allt en bländande inspiratör.

Annas dröm är att ”rädda” så många människor som möjligt från att hamna i eller ta sig ur GNISSELZONEN, bara genom att göra rätt val med utgångspunkt från den egna kroppen.

Så vad är då GNISSELZONEN?
Den större andelen människor i Sverige befinner tyvärr i denna zon av en eller annan orsak. Du är inte sjuk, eller läkaren kan inte alla fall inte hitta något, och ändå mår du allt annat än bra. Du har kanske värk, magen gör totalt uppror, du har svårt att sova och upplever en hopplös trötthet eller då mår allmänt dåligt.

Vad är hälsa? För många blir svaret att hälsa är att vara ”osjuk”. Att vara sjuk det har vi koll på. Det är när kroppen går sönder för vi har utsatt den för mer än den tål. Men vad är då hälsa? Är det att verkligen att vara ”osjuk”? Är det bara frånvaro från sjukdom? Kanske är hälsa att vara frisk, stark, pigg, kreativt stimulerad, full av energi och nöjd? Om det är så, betyder det att hälsa är inget du får, utan något du skapar dig.

Vad finns då mellan hälsa och sjukdom? Jo – GNISSELZONEN!
I GNISSELZONEN upplever du dig som sjuk och kan ha mycket tuffa symptom, men det finns inget att behandla. Du har bara gjort för lite av det goda.

Kom och lyssna på Anna –
vi kan till och med lova en och annan AHA-upplevelse!
Du får tung näringsfysiologi i lätt förpackning.
Plats/lokal: YH friskvårdskonsult kurslokaler
Adress: Kungsvägen 17B
Tid: Torsdag 19 februari kl. 19-21
Pris: 250 :-
Anmälan: anettea457@gmail.com

Välkommen!