Och lurar alla i fördärvet…. OM kaloritänket stämmer. OM kolesterol påverkas av all min grädde i maten?

Varför blir jag inte fet av allt fett jag nu äter? Varför har jag strålande kolesterolvärden? Efter 8-9 år!!!! av fettrik kost. Varför mår jag som en prinsessa?

Varför är det så många som blir fria från sin värk? Varför är det så många som måste sluta med sin diabetesmedicin för att de ät för friska?

Varför är det så oerhört många som delar mina upplevelser? Speciellt bland dem som hållit på i mer än tre år. Borde inte våra värden nu i alla fall börja försämras? Ännu svårare är det att förklara: VARFÖR blev värdena BÄTTRE när fettet kom in i kosten och kolhydraterna minskades?

Fettets farlighet kan diskuteras i det oändliga. MEN jag skulle i alla fall vilja ha svar på frågan: OM kaloritänket stämmer varför blir jag inte fet på allt fett?

Kanske har det något med det Stephan Rössner hittade för några år sedan … Att storätare var smalare än småätare. Och HUR får han ihop det exemplet med kalori-hypotesen?