Till Linda!

Forever Livings ÅF forsätter att ”halshugga budbärarna”. Nu genom att ifrågasätta de som kritiserar. Jag kan förstå och se att det finns anledning till ifrågasättande.

Vi kan vara köpta av konkurrenter, så ja, ifrågasättandet är i sig ok så länge det inte medföljer lögner eller personliga påhopp.

MEN varför pratar ingen om sakfrågan. Innehållet i produkterna! De undviker den hela tiden. Oerhört intressant.

Fick precis ett mail med en kopia på rader som handlar om mig. Känner att jag vill svara på frågetecknen som finns.

Här kommer del av mailet, den delen som tar upp mig. (Jag svarar direkt i det.)

”Anna Hallén som skrev kritiska inlägg om oss och andra företag inom samma bransch för en tid sedan har själv varit återförsäljare för Forever i många år”

SVAR: Nej jag skrev inte kritiska inlägg om ”er”, jag skrev kritiska inlägg om ett felaktigt svar från kundtjänst samt om vissa av ingredienserna som finns i produkterna; som de långa hormonstörande parabenerna, miljöförstörande sukralos och de billiga uttorkande mineraloljorna.

SVAR: Ja, jag har varit ÅF tills jag lärde mig att de ”fantastiska och rena produkterna” innehöll skräp. Då slutade jag. Alla kan vi göra fel. Och alla kan vi utvecklas och lära nytt. Jag kunde inte bättre då.

`”men har bytt till ett annat direkthandelsföretag vid namn Scandinavian herbs, något hon själv erkänt på sociala medier men påstått att hon skulle avsluta då hennes intentioner med artikelserien om oss ifrågasattes då det uppdagades ?

SVAR: Nja, bytt och bytt. Jag sålde inga produkter i 10 år men sen stämmer det. Jag har i 1,5 år sålt för SH. ”Erkänt”? Sicket ordval, det var kanske inte en hemlighet att jag sålde SH med ca 15 0000 läsare på sociala medier som kände till detta <3

Jag avancerade snabb högt upp i titlarna och trots detta så hoppade jag av – ringde VDn samma dag och sa muntligt upp mig. Skriver på alla papper i slutet av augusti. Samt har sålt ut hela mitt lager. (Har lite lite kvar som jag kommer sälja ut efter semestern om det är ok mer er 😉 )Ord som ”påstått” är sorgligt. Tror du på fullaste allt att jag kan lova något i sociala medier och sen smygsälja? Det är humor på högsta nivå.

Sen ni som känner mig vet att jag är rak (ibland för rak) och står för det jag säger och gör. (Har fått höra att jag har ett för stort rättvisepatos och är aningen för ärlig.)

”Hur det har blivit med den saken har jag ingen som helst kunskap om, upplys mig gärna, måste erkänna att jag är lite nyfiken.”

SVAR: Din nyfikenhet ska stillas. Jag sa upp mig på dagen per telefon (var på Kretasemester då) till VDn. Alla papper skrivs i slutet på augusti då vi ses IRL.

”Hon skrev även en artikel om oss i Kurera, en tidning som ägs av bl.a Hälsokraft, en butikskedja i Sverige som bl.a säljer kosttillskott, precis som vi.”

SVAR: Denna mening skulle jag vilja fråga dig om. Vad är det du i smyg försöker påstå? Har jag något som helst att göra med Kurera? Med hälsokraft?

”Var vinstintressena hos ovan nämnda ligger överlåter jag till dig att själv bedöma.”

SVAR: I mitt fall så förlorar jag inkomst. Vinner inte en krona. Men jag står OBETALD för min kunskap och övertygelse. Så ska du ”fälla” mig på att jag är köpt så förlorar du stort. Ska du vinna över mig får du banns mig göra det med kunskap om att skräp är bra för kroppen. Jag väntar – kommer någon av er någonsin våga prata innehåll??

Mailet slut.

Att försöka förringa personer är effektivt men inte speciellt snyggt gjort.

Varför kan ingen ÅF prata innehåll?

Jag vill veta vad ni tycker om miljöförstörande sukralos och hormonpåvebrkande långa parabener.

Jag vill veta vad ni tycker om PEG.

Jag vill veta hur ni ser på billiga uttorkande mineraloljor utan tillstymmelse till näring.

Även om jag är en ”medialysten narcissistisk psykopat” 😉 så kan vi väl snälla stanna vid ämnen – innehållet i produkterna!