Varför tror jag att det är lymfsystemet som bråkar med mig och inte fett eller hormoner?

Många anledningar.
 
1 Jag har på samma kost som jag har stått still på i 15 år, gått upp nästan 20 kilo på 2-3 år. Orimligt.
 
2 När jag lägger på träning, yoga, pilates & 3 pass TRX händer ingenting. Om möjligt ökar jag lite.
 
3 När jag stramar åt och äter perfekt. Jag ”bantar aldrig, ingen äggfasta eller liknande. Jag äter alltid alla näringsämnen alla dagar alltid. Men i mindre mängd – så gå jag ner ca 3-4 kilo på 5-6 månader. Stämmer inte.
 
4 För ca 2 år så kunde jag inte längre ha mina snygga stövlar (så jag gav bort dessa på FB. Ha ha ha) De passade inte över min vader. Jag var då instängd i tanken att ”jag gått upp i vikt”. Men jag har världens bästa hjärna som kommer ihåg allt och kan göra system över tid. Det var först tecknet på att jag samlade vatten.
 
5 Jag provade då progesteron. Gissade och testade. Och gissar man rätt händer det man önskar. Inte mycket hände. Så lite, eller inget, så jag slutade.
 
6 Jag tvångsfastade i 6 dagar på grund utdragen visdomstand i underkäke. Tänkte att jag skulle väga in mig och se vad som hände. (Jag slängde vågen 2007 så detta kändes lite jobbigt men behövligt. Började väga mig i mars i år för att jag upplevde att något var fel.) Gick ner 0,8 kilo på bara vätska i 6 dagar. Orimligt om jag var ”fet”. När jag började äta så gick jag upp 3,5 kilo på 2 dagar. Orimligt att det var fett. Kroppen kan inte bygga så snabbt.
 
7 Mina ringar gav mig plötsligt eksem. Jag är helfrisk så jag tror det beror på att det inte får plats luft mellan längre. Svullnad.
 

Lymfan och ödem

8 Jag har gått upp 20 kilo men har i stort sätt inga valkar. Jag är mer som en spänd elefant.
 
9. Celluliterna har ökat i massor. Även på framsida lår samt att ”knäkjolarna” har börjat fladdra. 
 
10 Sammantaget med min kunskap, erfarenhet och alla dessa punkter. Jag har definitivt problem med lymfsystemet.
 
Jag har turen att trots detta må strålande.
Många mår dåligt. Svårt att avgifta sig, dimhjärna, blir inte friska vad de än gör, infektionskänsliga, trötta och håglösa…
 
Och det som fått mig övertygad är att jag på de senaste två veckorna gått ner ca 4 kilo. På samma mat som jag alltid ätit, med mindre träning och mer yoga och promenader samt alla ”knep” jag har lagt till i mitt egenvårdsprogram som jag skapat för mig själv.
 
Jag kommer att jobba vidare med Lymfan och alla kunskaper i gruppen ”Lymfan Levern och Livet”
 

Välkommen in dit!