Herbal Wonder ansiktskräm verkar skonsamt och lugnande för torr och lättirriterad hy med sina anti-flammatoriska egenskaper. Helt oparfymerad och därför perfekt för de som är känsliga mot parfym. Herbal Wonder innehåller noga utvalda isländska örter och även havtornolja vilken innehåller höga nivåer vitaminer, naturliga antioxidanter och fettsyror (omega 7). Havtornoljan är mycket återfuktande, minskar torrhet och inflammation och kan ha en retroaktiv effekt på rynkor. Det är helt enkelt en ren ört-boost för huden! Den har även visat sig effektiv mot rosacea. Ett tips är att använda Herbal Wonder tillsammans med Facial Serum, en helt magisk ansiktsolja för dig med känslig eller belastad hud.

Ofta är autoimmuna sjukdomar, tarm och hudproblem kopplade till varandra. Läs gärna mitt inlägg om autoimmuna sjukdommar och immunsystemet här.

Användning:
Applicera en liten mängd kräm på huden och smörj försiktigt. Herbal Wonder kan användas så ofta som det behövs.

Naturens fantastiska egenskaper:

  • Red clover (Trifolium pratense) – Rödklöver – En av de mest effektiva örterna mot eksem och psoriasis, mycket läkande mot sår.
  • Sea mayweed (Matricaria maritima) – Reparerande och lugnande, lindrar allergisk och kliande hud.
  • Pineapple weed (Matricaria discoidea) – Har många kosmetiska användningsområden, t.ex. antiinflammatorisk, antiseptisk och mild lugnande medel. Används på sår och eksem.
  • Icelandic moss (Cetraria islandica) – Stärkande, antibakteriell, antiinflammatorisk och antiseptisk.
  • Sea buckthorn (Hippophae rhamnoides) -Havtorn – Rik på vitamin A, B, C, E, proteiner, aminosyror och karoten, vilket hjälper till med snabb hudregenerering. Innehåller ett naturligt skydd mot sol och strålning och stimulerar hudens reparation.

TILLBAKA TILL AQUANATUR