Vi har många olika försvar. Vi har huden som ska skydda, ta inte sönder den med konstiga krämer som innehåller parabener och PEG. Vi har kväveoxid som ska skydda oss från partiklar i luften, använd näsandning då munandning inte funkar. Vi har saltsyran in magsäcken som ska skydda oss mot virus och bakterier i maten, sänk aldrig saltsyran med medicin.

Så att använda fel saker på huden, stressa (munandning) och medicin mot sura uppstötningar är bästa sättet att sänka ditt immunförsvar. Hur kan du då stärka det?

Stärk ditt immunförsvar!

1 Näsandas, djupandas och öva på andningsminuten

2 Fokusera på vila & trygghet

3 Ät alla näringsämnen var dag

4 Ät inte kost som försvagar dig, ät inte molekyler som triggar ditt inflammationssystem

5 Ät inte nypåhittad mat såsom tillsatser, är inte molekyler som triggar ditt immunförsvar

6 Undvik gluten, socker, mjölmat & bönor

7 Rör dig var dag. Träna var vecka

8 Var Självsnäll

9 Ta hand om din tarm & lever

10 Se till att ditt lymfsystem flödar

11 Somna kl 21-22

12 Aktivera dig och ha kul

13 Vila efter aktivitet

14 Minska på din skärmtid och gå ut i livet

15 Lite skit rensar magen

16 Våga träna ditt immunförsvar. Att bli sjuk då och då är hälsosamt ♥️

17 Undvik alla mediciner som inte är livsuppehållande. Statiner och blodtryckssänkande mediciner stjäl från ditt försvar. Lös anledningen i stället för att stänga av signalen (symtomet)

18 Undvik även receptfria mediciner. Antihistaminer och huvudvärkstabletter är allt annat än stärkande. Och du, röka är farligt för dig 🙏🏼

19 Undvik att ”hjälpa” kroppen i förebyggande syfte. Ex en snaps kolloidalt silver för att slippa bli sjuk… det är som att sätta på gips för att slippa bryta benet. Du blir bara svagare och svagare.

20 Back to Basic. Barn ska födas vaginalt. Ammas länge. Leka i lera och smuts. Umgås med djur och natur. När du blir sjuk så sov och vila. Ta väl hand om dig och din kropp. Du kan inte missköta dig hur mycket som helst utan konsekvenser – även om vi människor är extremt tåliga djur. Rör på dig var dag. Utmana din kropp och hjärna. Umgås med människor (inte med skärmar). Sov gott & bajsa en bra bajs var dag. Ät arteget till 90% och njut av dumheter för resten. (Tvärt om funkar inte, även om du kan överleva på det.) Våga bli sjuk i allt som inte dödar dig. Var gång blir du starkare och starkare.

Vill du lära dig mer?
Lär med HÄR