Intressant nog får AquaNatur idag inte ange vad forskningen visar gällande ingredienser i produkter. Då jag inte säljer något och inte är knuten ekonomiska till AquaNatur.se så får jag dock som privatperson berätta vad jag kan och vet. Varsågod:

Mage & Lever

Detox: Toxibinder som 6 månaderskur. Läs även LATHUND LEVERN Toxibindern binder upp tungmetaller och annat som kroppen vill bli av med. Kan ge utrensningssymtom såsom huvudvärk, trötthet, hudproblem mm. Försvinner av sig själv.

Parasiter & Candida: 30 dagars kur med Oregano-olja. Rekommenderar även Naturlig Probiotika. Nyfiken på Candida? Sök på ”Gröna kuren”. Även Örtkuren kan göra magin här. Oreganoolja är underbar men stark, ska bara tas som en kur. Max 30 dagar.

Mage: Lera, matsmältningsenzymer och probiotika. Kom ihåg att magen älskar rörelse såsom promenad och vibrationer*. Magen fungerar också i det parasympatiska nervsystemet så magnesiumglycinat, gaba och andningsminuten kan vara fler bra val. Även Bromelin/Papain är bra vid matsmältningsproblem, speciellt vid GBP (när du har problem med att smälta proteiner)

Histaminöverdosintollerans: Här kommer en gissning, men jag och många med mig har upplevt en stor förbättring med QuercetinCamu Camu och Magnesiumglycinat. Kanske kan vara värt att prova? Tas gärna med Magnesiumglycinat.

Inflammation: Bromelein-Papain, Bromelin och Papain har en massa spännande forskning gällande just unflammation, men även gällande cancer. Andning och trygghet är A och O för att kroppen ska må bra och kunna läka. Rekommenderar varmt Andningsminuten.

Hud

Herpes: Många hävdar att ökad nivå av Lycin i cellen har positiv inverkan. Erfarenheten visar att det verkligen fungerar.

Hud och sprickor: Så snart huden ”bråkar” så letar jag efter orsaken i tarmen och livet (nervsystem). Andning och självsnäll är de viktigaste grunderna för en fungerande hud. Lera för tarmen och snälla produkter för huden.

1 Daglig mjukgörande hudlotion: Calendula Oil (Min personliga allt i allo-kräm.)
2 Sammandragande & förstärkande, även smärtlindrande örter. Magisk vid sår, värk och svullnad: Squalene oil Cream
3 En av de mest effektiva örterna (rödklöver) mot eksem och psoriasis, mycket läkande mot sår hittar du i: Wonder Cream. (På svenska blir det Mirakelkräm och den tillsammans med Calendula är mina mirakel)
4 Snäll för de mest känsliga hudtyper samtidigt för ”tuffa” fötter & mycket torra områden (kamomill): Chamomilla Cream. (Vår bästa vän för fötterna. Torrsprickorna är idag ett minne blott.)
5 Med örter som mildrar rosacea & psoriasis och med havtorn som skyddar mot strålning. Bra om du jobbar mycket framför en skärm, havtorn skyddar mot strålning: Herbal Wonder

Värk

Värk: Här hittar du Joint Relief (dävulskloolja) tillsammans med Squalene oil Cream (squalene). Djävulskloolja är i forskning jämförd med kortison (fast utan biverkningar), inte illa. Dessa tillsammans med andningsminuten skapar stor skillnad. Även Cooling Muscle Splash har många smärtstillande örter.

Huvudvärk:

Det finns minst 4 sorters huvudvärk.

#1 Den du får på grund av för lite blod i hjärnan, på grund av tighta blodkärl. T ex från nackspänningar. -Du söker värme, avslappning och djupandning. -Kakao, alltså choklad samt tillskottet L-arginin då de är kärlvidgande.
Rekommenderar: Massage, vetekudde och andningsminuten

#2 Den på grund av för stort flöde av blod i hjärnan. -Du söker kyla. Kall handduk över pannan -Kaffe och koffein,  då de är kärlsammandragande.
Rekommenderar:
Squalene oil Cream – massera in på tinning & nacke – Sammandragande.
Quick Relief – kylande och smärtstillande
Cooling Muscle Splash – kylande

#3 Histaminhuvudvärk/migrän
Rekommenderar:
Quercetin
Samt avslappning, trygghet, andningsminuten & mindfulness.

#4 Hormonell
– Gestagen? – Progesteron? – Östrogen?
Rekommenderar: Stabilt blodsocker – Gym – Ta bort mejerier, bönor & baljväxter samt fokus på hormonstörande ämnen. – Avslappning, trygghet, andningsminuten & mindfulness.

KUR – 6 månader & 20 dagar (Går att beställa som hel-kur)

Del #1 – uppstart
30 dagar
Lera, 1 kapsel morgon & 1 kapsel kväll (1/2 burk – 1 burk räcker även till del #3. Totalt för kuren 2 burkar.)
Probiotika, enligt rekommenderad dos.

Del #2 – med ört-fokus på virus
40 dagar
Herb Health (VIR 1), 3 kapslar morgon & 3 kapslar kväll. (2 burkar behövs för en kur.)
Quercetin enligt rekommenderad dos i 40 dagar.
Tallbar Enzym, enligt rekommenderad dos. (till flaskan tar slut.)

Del #3 – vila
30 dagar
Lera, 1 kapsel morgon & 1 kapsel kväll (1/2 burk, kvar från del #1.)

Del #4 – med ört-fokus på parasiter
40 dagar
Herb Health (PAR 2), 3 kapslar på morgonen. (1 burk.)
Artemisia (max 30 dagar)
Oreganoolja (max 30 dagar)

Del #5 – vila
60 dagar
Lera, 1 kapsel morgon & 1 kapsel kväll (1 burk á 120 kapslar.)
Bromelin – Papain enligt rekommendationer. (till flaskan är slut.)
Magnesiumgluccinat enligt rekommendationer (till burken är slut.) 

Del #6 – Detox
Får endast göras om du mår tillräckligt bra. 
6 månaders detox med Toxibinder och lera. Läs mer på Toxibinder – kur. 

Övrigt

Oro: GABA, magnesiumglycinat och glycin är lugnande och tillsammans med Ashwaganda brukar nervsystemet hitta sin ro. Du hittar alla fyra i shopen.

Sömn: Glycin och Magnesiumglycinat tillsammans med andningsminuten, spikmatta & tyngdtäcke. Om du köper tyngdtäcket på TrendRehab glöm inte koden ANNA som alltid ger minst 20% extra rabatt (även på REA-priser)

Virus: Quercetin tillsamman med Bromelein-Papain, zink och Camu Camu lyfts av många som intressanta. Örtkuren är superintressant här. Så även Quercetin och Tallbarr i kombination. Ät som en kur när det behövs. (Du vill aldrig äta zink som en livsstil då den kan störa koppar. Men zink som en 30-dagars-kur kan vara en bra idé.)

*Vibb-maskin och tyngdtäcke hittar du HÄRSkriver du in ANNA som rabattkod så får du 20% extra rabatt (På allt och även på REA-priser)

TILLBAKA TILL AQUANATUR