Min absoluta favorit. Den är verkligen en underbar mirakelkräm. Sommarens bästa vän vid solsveda om solen blivit för stark. Perfekt tillsammans med probiotikan vid sår, även svårläkta sår.

Wonder Cream är en av våra absoluta topprodukter, en intensivt omhändertagande kräm för alla typer av problemhy. Denna kräm innehåller 14 noggrant utvalda örter som bokstavligen gör underverk! Perfekt för eksem och på solbränna. Den kan användas på hela kroppen. Stryk ut krämen tunt över problemområdet och massera mjukt tills huden absorberat krämen.

Extremt härdande för sår, mindre brännskador och svår torr hud. Perfekt för utomhusaktiviteter och barn, eftersom det skyddar mot kyla och har visat sig vara till stor hjälp för tonåriga problemhud på grund av dess botande egenskaper tillsamman med Skin Roller.

En självklar del av mitt kemikaliefria badrumsskåp.

Mycket smart, men lite ovanlig, burk. Skruva av locket. Ta bort klisterlappen. Därefter trycker du på kanten av det släta underlocket och det finns ett litet hål i mitten där krämen kommer upp.

Innehåller:
Rödklöver, sheasmör och isländsk mossa.

Rekommenderas:
Använd gärna tillsammans med Squalene Cream vid värk. Kan användas vid behov och många använder den tillsammans med Calendula när fokus ligger på huden.

Naturens fantastiska egenskaper:

  • Kidney vetch (Anthyllis vulneraria) – Mycket botande, effektivt mot sår och sveda.
  • Rödklöver (Trifolium pratense) – En av de mest effektiva örterna mot eksem och psoriasis, mycket läkande mot sår.
  • Icelandic moss (Cetraria islandica) – Stärkande, antibakteriell, antiinflammatorisk och antiseptisk.
  • Wood Cranesbill (Geranium sylvaticum) – Antiinflammatorisk, mycket lagande och effektiv mot eksem och ihållande sår.

TILLBAKA TILL AQUANATUR