Barn vill om de bara kan!

Detta är boken och kunskapen som alla föräldrar och lärare borde läsa, ja egentligen alla som  umgås med barn och tonåringar.

Anna Hallén är lärare, resurspedagog, kostrådgivare och framförallt en bländande inspiratör. Anna brinner för våra ”skitungar” eller som Anna kallar dem Energibarn.

NPF, Bokstavsbarn, Skitungar, Dampungar, ADHD – ja, kärt barn har många namn.  Men vad pratar vi om egentligen? Är det ouppfostrade barn som bara ska lära sig  veta hut, eller är det barn som behöver lite extra vägledning för att hitta en bra och  positiv väg? Anna visar på ett enkelt och positivt synsätt hur vi kan kompensera  bristerna. Hon tar död på myter som fortfarande lever kvar om våra Energibarn och  ger samtidigt förslag på lösningar som fungerar.

Barn med NPF uppfattas ofta som ”skitungar”. De äter upp vår energi.  Vill du vara med att skapa positiva Energibarn av ”skitungarna”?

Kurser om Energibarn och Naturlig Mat i Skolan hittar du på min utbildningssida HÄR!

Vill du gå kurs på webben?

EB webbkurs

Jag dyker upp där du är. Gå kurs i din soffa eller framför köksbordet.

NU är Energibarn – våra älskade skitungar som kurs äntligen klar för webben.

Heldag fast uppdelad. Du sitter hemma framför din dator och ser och hör mig live. Du ställer alla dina frågor på chatten och jag svarar direkt. Du behöver ingen stor dator, bara en bra uppkoppling.

Tid 18-20
Dag Tis 28/4. Tis 5/5 och Ons 6/5

Pris: 990 kr inkl moms.

Energibarn – våra älskade skitungar
Barn vill om de bara kan

Första delen handlar om hur barn & ungdomar med ADHD och andra liknande funktionshinder fungerar. Vi tittar inte på diagnoserna utan på bristerna och hur vi kan kompensera dessa för att skapa en enkelhet i vardagen.

Vi tittar närmare på vår hjärna och våra underbara signalsubstanser.

Sen kommer kommer den mest spännande delen. Den handlar om hur kosten påverkar våra barn. Och då speciellt barn med särskilda behov.
Det går att skapa en stor fördel med rätt kost. Tyvärr skapar vi ett ännu större problem med dagens kost. Vi skapar koncentrationsproblem, aggressivitet och trötthet.

Vi ger barnen allt detta till frukost och till skollunch. I vissa familjer även till mellanmål och middag. Tänk så mycket bra vi kan skapa, på ett så enkelt sätt som att anpassa maten efter barnens behov.

Anmäl dig på anna@annahallen.se

Läs BOKEN