Det finns en viktig kunskap som många glömmer.

– Olika kroppsformer har INTE samma lösning!

En naturligt smal person som gått upp 4-5 kilo kan använda i stort sett vilken teknik som helst. Fasta, kaloridieter, lågkolhydratdiet, svält, Flygvärdinnedieter, äggfasta, vattenfasta, hoppa över frukost mm.

Allt kommer funka och kilona kommer förbli borta.

En person vars kropp är expert på att lägga på sig kilon där personen jojo-bantat de senaste 35 åren har inte den lyxen. All form av svält och fasta kommer sätta fast kilona ännu hårdare. All form av diet där du äter samma mängd energi var dag kommer skapa en ännu envisare kropp. Ja, du kommer initialt gå ner ett gäng kilo som snart kommer tillbaka med ett eller två extra…

Det finns inte den ultimata metoden för alla. Men ja, det finns något som fungerar för alla. Var bara noga i ditt val, så du inte väljer metoder för den naturligt smala som lagt på sig 1-2 kilon om du tillhör gänget som kämpat med vikten hela livet.

Fällor:

1. Lågt eller inget energiintag. (sänker din ämnesomsättning ännu mer. Snart kan du inte ens titta på mat utan att gå upp)

2. Fasta. (Skapar stress och gör din kropp envist viktstabil… på den vikt du nu har! Blir sen extremt svårt att gå ner det du önskar)

3. En kontrollerad jämn diet med samma energi-intag var dag. (Lär din kropp att leva på vad den får. Den anpassar sig och till slut står du still på ”ingenting”)

4. Kontroll. (Tyvärr behaglig ångestdämpning, men stjäl från fokus att leva livet mellan måltiderna. Livet blir lätt mat-fokuserat med får och får inte)

Lösning:

1. Mycket mat med alla byggstenar men utan utfyllnadsmat. (Näringsämnen till alla processer i kroppen som ger hög ämnesomsättning som behöver mycket energi)

2. Ojämt energiintag, baserat på hunger och på olika tekniker. (För att motverka anpassning till låg förbrukning)

3. Livet mellan måltiderna, ACT, Andningsminuten & självsnäll. (Minskar stress, som i sig är en viktminsknings-stoppare, och ökar livsenergin)

4. HIIT = högintensiv intervallträning. Bäst ever för den envisa kroppen. Plus att den är skonsam för leder, vilket är bra om du är tung.

Det finns många olika tekniker som innehåller dessa fungerande lösningar. ACT ALP är en av dessa. ♥️