Jag känner mig enormt arg och ledsen. Claude Marcus och hans läkarvän har ju helt tappat verkligheten. Vad är deras syfte? Hur studieförstörd får man bli? Hur verklighetsbortvänd är det ok att vara?

Uttalanden som att du behöver dietisthjälp för att äta en glutenfri och mjölkfri kost visar på en okunskap som är skrämmande. Vad finns i guten och mjölk som du inte kan äta på annat vis?

Att säga att detta med mjölk och gluten kommit upp ett flertal gånger förr, är väl inte att visa att det INTE fungerar. Har föräldrar upplevt positiva förändingar tidigare kanske det är dags att lyssna… eller har de även då lyckats slå ner verkligheten med studier.

Studier visar inget resultat MEN föräldrarna som deltagit i studierna beskriver stora fördelar…. Hur får de ihop logiken? Eller har de slutat tänka, är det bara siffror som visar på sanningen.

Det finns de som ”tror på den här teorin”… Så om de inte kan skapa vettig forskning men det fungerar i verkligheten så pratar man teori och ”tro”. Jag blir så arg!!!

Var är verkligheten, logiken och nyfikenheten?

”Du kan inte välja ut en studie”…. sagt till Fredrik Paulun. Men hallå, det görs ju hela tiden. Han valde dock ut en BRA studie. Hejja Fredrik! Och hejja Charlotte!!

Jag är så arg så jag kokar.

Tyvärr var företrädaren för Attention mot kostomläggningar bara för att det inte fungerade på honom. Synd. Enormt sorgligt.

Tänk att en massa mammor och pappor som var dag lever med sina barn och tonåringar kan ha så fel i sin uppfattning… 😉 Tänk att deras upplevelser faktiskt inte finns och faktiskt inte stämmer….

Tänk att vi hellre provar medicin är vanlig mat. Medicin med biverkningar. OCH det fungerar inte för alla. I stället för Mat utan biverkningar. Och det fungerar inte heller för alla. Det finns inget magiskt facis, men varför inte lyfta en möjlig lösning när det inte finns några negativa sidor? Jag förstår inte!

Det kan ju inte blir fel.

Ler sorgligt. Ni skulle höra mina hjärtljud just nu. Jag har en puls som syns och nästan hörs. Längesen jag var så här arg och med en känsla av förtvivlan.

Kolla in länken om du inte såg programmet. Första halvan är om IKEA, men sen kommer det jag pratar om
http://svtplay.se/t/103450/debatt