Jag hinner inte kolla alla produkter som finns. Jag gör ju detta på min gratis fritid.
 
Så fort jag har hittat två eller tre produkter som jag rekommenderar och står för så fyller jag min tid med något annat.
 
En bra regel är i alla fall att högkoncentrerade omega 3 är aldrig bra. Följer du det rådet så har du kommit en bra bit på vägen i alla fall.
 
Runt 28-34% EPA/DHA brukar vara en sund omega 3.
 
På detta vill du alltid ha en äkta antioxidant. Aldrig en kemisk. Så vi väljer alltid bort de som saknar antioxidant eller använder en kemisk variant.

Några vanliga antioxidanter:

1 Tokoferol/E vitamin

Källa Kurera: ”Dl-alfatokoferylacetat och dl-alfatokoferylsuccinat är de syntetiska formerna av E-vitamin. D- alfatokoferol är den naturliga formen.

2 Rosmarin

3 Olivolja

Här heter antioxidanten hydroxytyrosol.

Vilka rekommenderar jag?
En som är perfekt. Flytande: https://www.arcticmed.se/
En som har ett litet fel (sojalecitin, men jag rekommenderar den i alla fall för jag behöver kapslar, fixar inte flytande form):  Eskimo 3 PURE (Avråder från High!!)

Är jag ologisk nu? Ja, jag väljer ett företag som även gör skit. Men jag har inte hittat någon bättre. Kan du hjälpa mig? Jag söker en omega 3 i kapslar med en naturlig antioxidant och som är stabil. Ren från gifter, hänsynsfyll mot naturen gärna ”Friends of the sea”, absolut inte ethylestrad! med naturligt koncentration. Har du tips?

Nej, fråga mig inte om ditt val är bra.

Jag vill ha tips från alla er som har kunskap om ett val i kapslar som lever upp til allt detta.