Visste du att det är våra skattepengar som köper in alla dessa enorma mängder av influensavaccin – som sällan fungerar. Ja, det vet nog alla.

Och vi får reda på hur oerhört säkra och ofarliga de är. Men nu kommer det roliga. Trots att de är så säkra så vågar läkemedelsföretaget som säljer dessa inte stå för biverkningarna. Så vår svenska staten tar över det ansvaret – för våra skattepengar. Lätt att slösa med andras pengar.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Lite som att du löper en bil och för att vara snäll tar du även ansvaret för garantin och alla eventuella fel som bilen har. För säljaren sa ju att den var jättebra. Ännu bättre är det om ansvaret kan läggas över på din granne, som inte ville ha en nya bil.

Blir du irriterad på mig som skriver detta? Varför? Jag förmedlar bara information. Jag har inte beslutat detta. Jag bara förundras.