Att utmana etablerade sanningar är extremt svårt – även om de är fel!
 
Vi har kämpat mot ”sanningen” att fett är farligt. Vi upprör oss över hur etablissemanget kämpar emot. Vi hångör oss över hur stängda våra kunniga auktoriteter på området är.
 
Men när det kommer till vår egen öppenhet så är det ofta lika mycket motstånd och ”stängdhet”.
 
Jag har blivit hånad över ”mojen” och vitalisatorn (AquaNatur)
Kemiskt kunniga LCHF-profiler har lagt tid och energi på att förkasta mina ord som fåniga och idioti.
 
Hur ser utvecklingen ut på kunskapen och acceptansen om vatten-minne? Ja, ingenting har hänt på 30 år.
 
Förrän nu.
 
Vetenskapsmän har kämpat emot. Nyfikna har hamnat i kylan. Forskningspengar har helt uteblivit. (Ett smart sätt att stoppa sanningar och utveckling.)
 
Men borde inte vi inom LCHF och paleokosten vara mer nyfikna? Vi har ju själva råkat ut för detta!
 
Läkemedelsindustrin kämpar emot.
 
Genom att förlöjliga och misskreditera ”budbäraren” hoppas man på att sanningen förblir okänd.
 
Många skrattar åt mig. (Jag erkänner villigt att jag för bara 5 år sen tillhörde gänget som hånfullt stängde alla dörrar bara för att jag inte förstod bättre)
 
Mojen fungerar!
Kranmojen fungerar!
Och vitalisatorn fungerar!
 
Underbart nog har en manlig Nobelpristagare vågat ta tag i ämnet. Den modige Luc Montagnier. (HIV-virus. Nobelpristagare)
 
Vatten har ett minne. Både bra och dåliga minnen. Dessa går att fotografera. inget du ska tro på. Du kan se med egna ögon. Även om du inte förstår ”hur” så ser du ”att”.
 
I framtiden kan vi skapa gratis medicin utan biverkningar. Snacka om att detta kommer att hånas, motarbetas, förkastas och ”skrattas” åt. Läkemedelsbranschen kommer lägga miljoners miljoner på att detta inte kommer att hända.
 
Och så kommer ”lilla jag” och påstår detta. Jag har inte en chans mot hånet, de himlande ögonen, förlöjligandet och idiotförklaringen. Men jag bryr mig faktiskt inte. Och underbart nog har jag en Nobelpristagare på min sida som inte heller bryr sig.
 
Många inom LCHF har kämpat för ett paradigmskifte gällande fettet. Men när det kommer till vatten så beter vi oss som de vi upprör oss över – de som vägrar se att ett paradigmskifte är på väg. Vi gör samma sak som de vi upprör oss över.
 
Att vara redo att förändra en sin åsikt är en skrämmande utmaning.
 
Jag är helt övertygad om att mojen, kranmojen och vitalisatorn står för en sann fysisk funktion. Min övertygelse delas av blommor och växter.
 
Vill du dricka vatten som är programmerat som frisk källvatten?
 
Eller vill du dricka vatten som är programmerat med metaller, stålning, parabol-antenner, klor och när det fotograferas ser ut som trasigt vatten?
 
Jag (och mina blommor) väljer källvatten.
 
Vågar du skapa ett paradigmskifte tillsammans med mig och Nobelpristagaren Luc Montagnier? Eller väljer du att hånle och attackera samt skjuta budbäraren?
 
Bild:
1 naturligt vatten
2 vatten som passerat strålning
3 det strålade vattnet som passerat vitalisatorn (AquaNatur)
 
Film om vatten: