Varför får jag så snabba resultat?

Flera anledningar.
 
Nummer 1: Jag gissade på rätt problemområde – vilket gör att jag gör rätt för rätt symptom. Hade det varit fettvikt hade inget hänt.
 
Nummer 2: Jag är lugn. Blir det lite fel tror jag inte det spelar någon som helst roll. Kroppen vill vara frisk – den kommer hjälpa mig.
 
Så jag har inte ”Göra rättpanik”. Jag läge på det jag kan och tar bort det jag kan och sen fortsätter jag lugnt njuta av mitt liv.
 
Nummer 3: …och letar inte efter ersättningar! 
 
Jag vill detta! Av hela mitt inre. Lite mejerier kan inte vara viktigare än mitt inre lugn och nöjdhet. Jag är värd att lyckas och då får suget på det ”goa” inte stjäla denna känsla.
 
Nummer 3,5: Jag tror inte kosten är allt. Jag tror på hela livet. Så alla Lises program till mig gör jag. Jag tror också att det vi väljer bort kanske är mer viktigt än det vi väljer till. (Ex alkohol och mejerier. )
 
Nummer 4: Jag mår bra. Jag är ofta i det parasympatiska nervsystemet. Och det är ju där lymfsystemet fungera. Så om du oroar dig för att göra fel så har du stängt av ditt system. Jag är snäll och tålmodig mot mig själv. Jag är min egna bästa vän.
 
Nummer 5: Jag kan avslappnat äta. Jag har tränat på detta länge. Jag gör aldrig någon metod, jag gör en justering av min trygga rutin. Ett tillägg eller tar bort. Men grunden är densamma.
 
Nummer 6: Jag är nyfiken. Lyssnar – lyder absolut inte men funderar ”kan detta vara rimligt?” och i så fall ”varför?”. Är det rimligt med en bra förklaring så provar jag det! Men bara det JAG kan! Provar – känner efter – utvärderar. För mig och min kropp.
 
Vad som händer dig är oväsentligt för min kropp.
 
Nummer 7: Jag är inte förljugen. Jag kan mitt troll (vissa kallar det röda hund). Jag vet vad jag vågar prova och när. Jag tar inte chansen ”tjohoooo nu sa nån att jag FÅR äta detta”
 
Jag frågar mig: ”Kan jag äta detta? Det hade varit bra för min detox, men kommer min hjärna acceptera detta?”
 
Och eftersom jag har mått bra och tränat på detta i 20 år så kan jag mi kropp. Min nej går inte att rubba på. För då tappar mitt trygga ätbeteende. Vissa nej är värda att utvärdera. Men inte alla på en gång utan lugnt och tryggt en i taget.
 
Första veckan: 1 litet svenska äpple. Det gick bra.
Funderade på vindruvor…hm. Nej inte en chans. Så fort jag längtar efter någon så är jag snäll och tackar nej.
Andra veckan: Liten bit melon. Vilket nu är på utvärdering. Känns bra, men min fara ligger alltid 3-4 dagar fram i tiden. (Vilket jag vet och har lärt mig för jag har en bra själv-spegel)
 
Nummer 8: Jag gör vad jag ska. Och har min riktning framför mig. December 2018 ska jag känna mig lätt och stolt. jag ska vara den gamla Anna igen. Inget kommer få mig att göra val som stoppar detta.
 
Kan redan nu känna känslan i kroppen när den är sitt vanliga – åååå dit vill jag <3
 
Nummer 8,5: Jag gör det enkelt. Svåra inte till det. Struntar i att skrämmas upp av minsta lilla inlägg. ”Vaaaa, får man inte det nuuuuu?” Utan, ”Hm, intressant, undra varför?”
 
Nummer 9: Promenerar och andas rätt! 
 
Nummer 10. Lyssnar och lär! Det finns alltid nya infallsvinklar även om det är skönt att tro att jag kan allt 😉 
 

Jag valde båda.

Den praktiska ”hands-on” men massa kroppsliga råd, lymfatisk yoga och kunskap 
Fokus på tarmen, njurarna, levern och detox.
 
Vad kommer göra att just du lyckas?
Och kom ihåg – det fungerar bara på lymfproblem!
 
Råden här är riktade och fokuserade.
 
Tänk alltid när du läser någon ”För vem och varför?” Samt ”Gäller detta mig?”