Vad äter jag? Jo, efter vad jag orkar bry mig och efter min kropp. Äter jag gifter? Självklart. Det går inte att undvika. Äter jag överbakta kolhydrater? Skulle aldrig stoppa detta i mig. Snabba kolhydrater, akrylamid, gluten och lektiner. Det känns som om det finns bättre val som är kanongoda.

Jag äter mycket ägg. Väljer ekologiska så ofta jag har råd.

Jag äter mycket grönsaker. Från alla affärer. Ibland färska ibland frysta. Här får jag säkert i mig lite bekämpningsmedel.

Jag äter mycket kött och fågel. Aldrig märkestrogen eller affärstrogen. Varierar friskt. Lite för mycket omega 6 och säkert lite antibiotika tyvärr.

Jag äter mycket lax. Färsk, fryst odlad, frifångad, olika länder, olika fabrikat. Även här kan nog lite antibiotika slinka ner tyvärr.

Jag äter en hel del nötter. Japp, blandad kompott från olika länder. Här får jag säkert en hel del skräp i massor av former. Skratt.

Jag äter Mese yoghurt, creme fraiche- eller gräddsåser och har mjölk i kaffet. Lite sämre val för en människokropp, men val jag inte vill eller behöver välja bort. Jag mår bra och vikten står still. Huden är i kanonskick och magen likaså.

Jag äter massor av ost. Älskar ost.

Sen äter jag nog inte mer till vardags. Som lyx kan jag välja att äta glass och då väljer jag den allra godaste enligt min smak och struntar faktiskt i innehållet. Detta händer kanske en gång varannan månad eller mindre.

Är jag på semester utomlands så kan jag ibland välja lasagne. Något jag fortfarande älskar. Detta händer ca en gång vartannat år.

Välj vad som är viktigt för just DIG. Känn efter hur du mår. Hur mycket kunskap du orkar bry dig om. Mat vi är skapta för skadar minst och gör en massa nytta. Mat vi inte är skapta för skapar en massa problem, men kan vara gott och visst innehålla en del nyttigheter. Vilka är dina val?

Bli inte rädd för att äta. Äter vi inte så dör vi. Äter vi så dör vi i alla fall. Men hur vill vi må INNAN vi dör. Pigga, friska och normalviktiga? Eller trötta, hängiga med magproblem?