Vad gör denna underbara produkt? Jo, hjäper dig och din lever med detox.

Varför fungerar den?

Ingredienser:
Chlorella Growth factor (CGF) – chlorella är en encellig alg som lever i sötvatten. Den är proppfull av klorofyll (som i sin tur har massor med bra egenskaper för dig och din hälsa, kommer mer nedan). Den är full av näringsämnen, antioxidanter och naturliga matsmältningsenzymer. Chorella sägs förhindra att kroppen lagrar dioxiner. Dioxiner anklagar för att ge skador på vårt immunsystem, att de är hormonstörande samt att de även är kopplade till vissa cancertyper. Gällande detox är chlorella en viktig del i kroppens naturliga avgiftningsprocess då den binder till och tar med sig exempelvis tungmetaller.

Källa på det? Chlorella:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21297350

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22008543

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18800884


Klorofyll – tillskrivs egenskaper som sårläkande, antimikrobiella egenskaper och binder till gifter i tarmen så dessa kan följa med bajsen ut. Klorofyll binder gifter såsom mögel, tungmetaller, plaster mm.

Koriander – Binder tungmetaller såsom kvicksilver och bly. Det fungerande ämnet i koriander är karbolsyran. Koriander tillskrivs även fördelar gällande depression, trötthet och ledvärk. Även allergier kan minska med koriander.

Källa på det? Koriander:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8686573

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8914687

Bentonit med 95% montmotillonit – absorberar tungmetaller och toxiner. Fungerar som en antioxidant mot fria radikaler. Underbar vid tarmproblem, specifikt vid tarmproblem kopplat till bakterier. Andra tillskrivna fördelar:

  • läkande för huden
  • detox
  • stöd vid matsmältning

TILLBAKA TILL AQUANATUR

.