Nej detta är ingen personlig vendetta mot er.
 
Ja, jag har varit återförsäljare för er (men lämnade för många många år sen då jag förstod innehållet)
 
Nej, detta är ingen pingpongmatch.
 
Ja, jag har varit utsatt för Jacob på Träna Styrka, med det gör mig inte till en elak person. Påståenden som ”hon har varit i blåsväder förut” gör inte PEG, parabener och mineraloljor bättre val.
 
(Smart men lite manipulativt sätt att samlas runt en genemsam ”fiende”. Bra sätt att skapa grupptillhörighet. Och ett smart sätt att byta fokus på diskussionen – innehållet i våra produkter. Men kanske inte så konstruktivt?)
 
Nej, jag är inte ute efter MLM-företag.
 
Ja, ni har helt rätt ”sitt lugna i båten, stormen kommer att mojna”.
 
Nej, jag är inte ute efter Forever, FitLine eller Nuskin.
 
Ja, jag sålde en bra produkt – men så snart någon anklagade mig för att prata för egen vinning så slutade jag sälja. Jag sa upp min roll direkt. Jag informerar inte om innehåll för egen räkning. Jag informerar för att min yrkesroll är att arbeta för friskhet, balans och ”må bra”. (Så använd inte i intern kommunikation att jag säger som jag gör för att lyfta mina produkter. Jag har slutat!)
 
Jag vill lyfta PEG, parabener, suckralos, mineraloljor, fruktos/taurin, dextros/koffein mm.
 
Jag är inte ute efter Forever eller något företag. Jag pratar innehåll.
Låt oss prata innehåll – inte Anna.
 
Min bas och grund är att vi ska använda och äta så naturliga produkter/livsmedel som möjligt. Back to Basic.
 
Inte naturligt, utan naturligt för människan.
 
Att Forever till och med inom sin slutna grupp av återförsäljare lägger tid på att försöka förringa mig som person för att jag inte ska vara värd att lyssna på gör mig ont. Hoppas att det inte var en företrädare på hög nivå.
 
Lägg tid på sakfrågan. Häng inte budbärare.
 
Vi alla har fått ett informativt svar från Forever. Full respekt. De ÄR ärliga. Allt ÄR lagligt. Och de står för sina produkter.
 
Jag delar inte deras åsikt. Jag motsäger mig parabener, PEG, sukralos, mineraloljor… Jag står för min åsikt.
 
Spännande att se om jag kan få full respekt från Forevers återförsäljare. Om nu produkterna är så bra och hälsosamma. Varför sån hets mot mig? Ert trygga svar borde ju vara ”PEG och parabener är bra och hälsosamma val som inte på något sätt skadar” samt ”Sukralos som är en klorförening är helt ok att släppa ut i våra hav”.
 
(Företaget har visat stor respekt och snyggt diskuterat sak.)
 
Man ja, stormen kommer mojna. Ni har helt rätt. Jag är nämligen ingen fighter. Och jag har inget syfte som är riktat mot er.
 
Jag kommer fortsätta att jobba för att människor ska bli eller hålla sig friska på mitt sätt. Ni väljer ert.
 
Varmt lycka till!
Och förutom PEG och parabenfritt är min dröm att sakfråga förblir sakfråga.
 
Kanske kan vi en dag diskutera innehåll med respekt för personer med olika uppfattning.
 
Många säger att 2012 var året det vände.
Nu släpper vi de hårda värdena – pengar makt och status.
Nu vinner de mjuka värdena – företag med omtanke och hjärtat, nyfikenhet och gemenskap.
 
Jag var så besviken när 2012 var slut. Det var ju inte klart…
 
Men det har vänt. Jag känner det. Värme, ärlighet, omtanke och naturligt är på gång. Men det kommer ta tid. Någon sa att 2040 är det färdigvänt. <3
 
Tänk att vi som lever nu får vara med om att omtanke och ärligheten kommer vara starkare drivkrafter än pengar. Lycka!