Eller är du styrd av livsmedelsindustrin och läkemedelsindustrin och ställer ständigt frågan ”källa på det?”

Hur förringar man sanningen för att pengarna ska få styra?
 
Enkelt. Man förkastar utan att själv prova. Man ifrågasätter budbäraren och behövs det tuffare tag så förnedrar man budbäraren.
 
Effektivt med skrämmande – och så många går på detta.
 
”Det är lättare att lura än människa än att få denna att acceptera och förstå att den är lurad”
 
Mest effektivt är att ta en läkares legitimation. ”Men det förstår du väl Anna, man kan ju inte lita på enläkare som blivit av med sitt legg”
 
Ex – Dr Dwight Lundell är en fd hjärtkirurg som förlorade sin licens att arbeta som läkare 2008.
https://newsvoice.se/2014/05/dr-dwight-lundell-hjartkirurg-anser-att-inflammationer-orsakar-hjart-och-karlsjukdomar/
 
Eller så ger man vederbörande sparken från sin betydelsefulla position.
 
Ex – Peter C Gøtzsche som skrev böcker som inte passade läkemedelsindustrin. Dödlig medicin och organiserad dödlighet.
 
Det spännande var där att även läkare i Sverige höll med om bokens innehåll och jag har på nära håll sett detta själv:
 
 
Hur skall jag någonsin kunna titta en patient i ögonen och uppriktigt kunna rekommendera en av de mer moderna medicinerna efter detta? ” (Läkares kommentar.)
 
Eller så ”dödar” man universitetet du gått på och till och med får det att stänga. ”Men Anna, hur ska man kunna lita på en forskare som forskade på ett universitet som var så dåligt att det fick stänga?”
 
Och detta går vi på. Vi äter ur handen på de som vill styra sanningen efter deras plånbok.
 
Det sista exemplet är naturligtvis forskning på vatten. Av någon anledning vill man inte att vi ska forska på vatten. Alla som gör det ser sin karriär slut. Bara det är intressant? Vad är det som vi inte ska veta om vatten?
 
Vem råkade ut för det sistnämnda? Jo Masaru Emoto. På Wikipedia lägger man till och med in andras kritik på hans arbete för att förringa det. Inte ofta detta händer en forskare som lyder ”reglerna”. Trots att alla forskare har motståndare. Men när det gäller vatten DÅ finns det utrymme att förringa.
 
Hans titel ”dödade” man snabbt genom att anklaga universitetet med att sälja diplom. Universitetet var nu bluff och hans kunskap lika med noll. Smart och effektivt.
 
 
Man kan också råka dö. Tre vanliga dödsfall. Självmord från ingenstans. Konstiga mord utan motiv eller udda singelolyckor. Men råkar man ta upp detta är man snabbt själv ute i kylan som ”konspiratör”. Ja, kanske man kallas så om man hotar de ekonomiska intressena.
 
En annan intressant reflektion. På alternativa metoder kräver många 100% effektivitet. Medan vi går med på 0-30% på skolmedicinens resultat.
 
Hur många sjukdomar botas vår sjukvård?
Nästan inga. Enligt forskare så nästan inga. Lättre infektioner och milda former av cancer. Annars är all medicin för att dölja upp symptomen och sen kallar man sjukdomar som går att bota för kroniska. (För att de inte kan)
 
(Kan bara ses till den 15 maj)
https://www.svtplay.se/video/24346429/vetenskapens-varld/vetenskapens-varld-sasong-31-guldet-i-dina-tarmar
 
Vad ska du tro på?
Du ska inte tro, du ska veta. Men det kan bara hända om du slutar följa andra och börjar tänka själv igen.
 
Om statiner fungerar och kolesterol är orsaken till hjärtinfarkt – varför ökar antalet och vi blir sjukare och sjukare? (Ja, vi räddar fler för att sjukvården är bra på det, men vi borde inte bli sjuka från början.)
 
Om sjukvården är så bra och det enda som gäller – varför blir vi sjukare och sjukare och mår sämre och sämre?
 
Om mediciner är lösningen – varför mår vi inte strålande? Vi mår till och med sämre sen de kom. (Undantag penicillin, som vi tyvärr har överanvänt och missbrukat)
 
Är det rimligt?
Vi blir bättre och bättre på forskning. Får fler och fler mediciner men mår sämre och sämre. Är det ingen som ser att det är något fel?
 
Och varför förses alternativmedicin med foliemössa när den hjälper hundratusentals? Vad är man rädd för?
 
Du väljer vad du vill, men min fråga är varför det läggs sånna oerhörda resurser på att förkasta, förringa och förnedra något som fungerar – när man själv inte har lyckats.
 
Var är nyfikenheten?
 
”Men hade det funkat hade väl alla använt det?
Just den meningen visar på hur smart industrin är. Den har till och med fått ”oss vanliga” att springa deras ärenden.
 
Svaret är enkelt. I och med att du säger så utan att själv prova så har du klippt av utvecklingen och stoppat möjligheten. Så just därför använder inte alla detta.