Nu är jag klar med min PT-utbildning. Härligt att ha diplomet i min hand. Nu ger jag mig vidare på studier inom basmedicinen. Jättekul! Varför jag pluggar så mycket? Jo, jag har förstått att kunskap bara finns om det finns papper och poäng på den. Så då skaffar jag mig dessa. Sen tycker jag samtidigt att det är oerhört kul. Och även om jag läser saker som jag redan kan så lär jag mig ändå en massa nytt. Ju mer du kan när du börjar en utbildning desto djupare orkar du ju rota i materialet.

Skratt. Ni skulle bara höra hur det städigt rasslar till när sammanhang och samband får poletetrna att trilla ner. Det som var tydligt tidigare blir nu glasklart. Hur kan något så enkelt vara så svårt för vissa? Jag tänker på hur man tjatar om att äta en massa fibrer och mackor utan att se vad det ställer till med… Att man tjatar om margariner framför smör utan att förstå vad man rekommenderar…

Jag har en överraskning på gång till den 1 mars. När jag gör saker så går det oftast med en hemskans hastighet. Så även denna gång! Från beslut till genomförande på bara en månad. Håll i hatten, här går det undan. Håll utskik på bloggen och på FB den 1:a.

Jag ska också snart återkomma med LCHF för vegetarianer. Japp, jag har fått önskan om detta ev en blivande dietist. Och då får jag väl fixa det. (Blir inte lätt, men en kul utmaning)

Kommer också att ägna kommande veckas inlägg åt barn och maten vi ger dem! Nya boken kommer då också så troligtvis blir det en härlig debatt. Njut av helgen!