Att skriva bok är bland det underbaraste som finns.
 
Jag skriver just nu på nummer 14. (Och i höst är det dags för bok nummer 15 – ha ha ha. Och jag som skulle sluta på 10:an.)
 
De roliga i det hela är att jag aldrig haft en tanke eller dröm om att skriva eller bli författare. Minns inte ens vad jag fyllde in i på ”Vad ska jag bli när jag blir stor” i ”Mina vänner”.
 
Nu sitter jag i alla fall tillsammans med Jessica Röttger och plitar på bok nummer 14. ”Så funkar ADHD. För dig mellan 8 – 98 år. Både lugn & vild”
 
Ett underbart projekt där alla involverade i boken arbetar gratis. Även vår så duktiga illustratör Julia Von Granola.
 
Boken kommer ha ett litet pris. Av två anledningar.
1 Tryck, frakt och porto kostar.
2 Betalar man några tior så värdesätter man boken mer och den hamnar inte i kartonger i någons garderob för att slängas i en flytt 7,3 år senare.
 
När boken finns så kommer jag att skapa en ”insamling” där du kan sponsra så jag har råd att skicka ut ett ex av boken till alla BUP, till en massa skolor och vilka som nu kan behöva den. Men den kommer lite senare.
 
Hoppas att du vill vara en del i att ge alla barn en chans <3
 
ADHD är inte ett handikapp, inte en sjukdom, inte en funktionsnedsättning. ADHD är en variation och en personlighet som i helt fel miljö kan ge svåra och stora problem.
 
OCH:
 
ADHD är en variation och en personlighet som i helt rätt miljö kan ge underbara möjligheter och ett magiskt liv. Jag lever ett sånt just nu!
 
Snart i en brevlåda nära dig?
”Så funkar ADHD. För dig mellan 8 – 98 år. Både lugn & vild”

HÄR hittar du boken!