Intressant nog får AquaNatur idag inte ange vad forskningen visar gällande ingredienser i produkter.  Då jag inte säljer något och inte är knuten ekonomiska till AquaNatur.se så får jag dock som privatperson berätta vad jag kan och vet.  Varsågod:

Verkar smärtstillande vid bihåle- och spänningshuvudvärk på ett effektivt och naturligt sätt. Den fungerar både förebyggande vid uppkomst av värk och som hjälpmedel för att linda smärta som redan hunnit smyga sig på. En sorts huvudvärk orsakas av för stort flöde av blod i hjärnan och då är du ute efter kyla. Quick relief har en härligt kylande effekt som ger dig just den ”kalla” effekten på pannan. Vid huvudvärk kan vi rekommendera att den används med Squalene Creem, som innehåller bland annat Lady’s mantle (daggkåpa) vilket verkar sammandragande.

Vill du läsa mer om olika sorters huvudvärk så skriver jag mer om det här.

Naturens fantastiska egenskaper:

  • Meadow sweet (Spiraea ulmaria) – Naturligt aspirin, bra mot svullnader och artrit/inflammation.
  • White willow (Salix alba) – En av de bästa naturliga smärtstillande medel. Febernedsättande, bidrar till normalfungerande immunförsvar och är förstärkande.
  • Eucalyptus (Eucalyptus globulus) – En kylande, uppfriskande lindring från smärta
  • Juniper (Juniper communis)– Antibakteriell, effektiv på psoriasis och eksem. Även bra på att lindra reumatisk och artistisk smärta, för att behandla sår och som en tonic.

TILLBAKA TILL AQUANATUR