Några ”kloka” gummor och gubbar bestämmer att man måste äta macka och pasta och de ska vara fullkorn. Punkt.

En helt ny idé och en ”kunskap” som aldrig använts innan. Men nu är den det enda rätta.

Sen jämför man stenålderskosten med detta nya lilla beslut och ser till sin fasa att stenålderskosten är ju en bristkost. Den innehåller ju inte macka och pasta – med fullkorn. Då är den fel.

Samma ”kloka” gummor och gubbar bestämmer sig för att mättat fett är farligt eftersom fuskaren Ancel Keys fuskade till en studie på 70-talet som visade detta. Så nu blev fett farligt. Bara sisådär, på grund av en lögn.

Nu kör ”vi” helt vilse, svänger felaktigt av vid en korsning och har kört på fel väg i 50 år. Åt fel håll.

Jag hade turen att upptäcka detta för 25 år sen. Jag backade och tog rätt väg. Jag erkände att jag hade haft fel. Jag fick göra om, göra rätt. Visst svider det lite i egot. Men i dag är jag stolt.

De som fortsatte på fel väg, i 50 år, gör idag allt för att försvara sin sak. ALLT! Arrogans, härskarteknik, förlöjligande och glidande logik. För tänk att komma på och tvingas erkänna att man bidragit till sjukdom.

När jag visar på studier som stödjer min syn så plockar jag ”russinen ur kakan”.

När de gör samma sak; visar studier som stödjer deras syn så gör dom det för det är det korrekta. De har nämligen akademisk bakgrund!

Vad skiljer då min kunskap från deras? Min funkar, deras gör inte. Min gör människor friska, deras gör inte. Min följer naturens lagar och evolutionen, deras gör inte.

Men ja, studier och prestige är kanske viktigare än din hälsa och välmående. Vad vet jag?