Lite mer till Linda och alla andra ÅF!
 
”Världen styrs av ekonomiska intressen, och självklart har även vi ett intresse av att sälja våra produkter”
 
SVAR: Alla måste tjäna pengar på sina jobb. Alla har räkningar. helt ok.
 
”Att angripa konkurrenter för att ge utrymme för vår produkt är definitivt inte något varken jag eller Forever som företag, känner ett behov av att göra.”
 
SVAR: Ni tjatar om detta men det är inte vad diskussionen handlar om. Den handlar om innehållet i produkterna.
”Bra produkter står sig så bra på egen hand ?
Att vi med med vår 90 dagars nöjd kund garanti haft tillväxt alla våra år, sedan 38 år tillbaka, kanske säger något om vår kvalitet och nöjda kunder ? ”
 
SVAR: Cigaretter skulle även de kunna ha ”nöjd kund garanti” och de har även de en stor tillväxt de senaste 38 åren. Så den logiken håller tyvärr inte.
 
”Att vi är det största direkthandelsföretaget i Skandinavien genom omsättning av våra produkter kanske säger något det också.”
 
SVAR: Bra marknadsföring, härliga lockbeten som bilar, resor och höga löner samt duktig säljkår?
…..
 
”Likväl som att alla våra produkter och ingredienser är fullständigt godkända och kontrollerade i Sverige på alla sätt och vis sedan 18 år tillbaka.”
 
SVAR: Godkända innehåll är inte samma som bra innehåll. Dde anskrämliga AZO-färgerna är i Sv godkända, cigaretter är godkända, glutamat är godkänt, kemisk citronsyra är godkänt, en massa giftiga kemikalier är godkända bara de håller sig under en viss nivå… så nja.
 
”- Testa du också, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.”
 
SVAR: Miljöproblem märker inte kunden av på dessa dagar. Mineraloljornas effekt märker inte kunden av på dessa dagar. PEG och parabener märks inte heller på dessa dagar. Krämerna känns sköna och funkar på dessa dagar. Därför håller detta koncept.
 
”Avslutningsvis vill jag att ni alla ska veta att jag är oerhört stolt över mitt yrke och står upp fullt ut för mitt företag…”
 
SVAR: Dessa rader (ej citat) har Forever Living skickat ut till er ÅF i ett internt mail…
 
Jag är trött på glidande logik och att ni försöker byta ämne.
Vad med sukralos, citronsyra, parabener och PEG? Är det hälsa och ansvar för er?
 
Ni behöver behöver bara svara med ett kort ja eller nej.