Här kommer en typisk Annas latmansvecka med ”färdigmat” gällande frukost & lunch:

Frukost:
Omeletter i alla former. 2-4 Ägg, ½ dl vispgrädde och sen det du vill smaksätta med. Allt från bacon till pepparkakskryddor. (Vilket är min favorit)

eller

Plockemat. Gör någon skink- o ostrulle, salami och brierulle, en bit god ost, ett kokt ägg, räkor i romsås på avokado…

eller

Köttbullar med Cowlslaw.

Lunch:
Måndag
En fyrkantig lax i mikron några minuter. Voila, Klart! Lägg på lite smaksatt crème fraiche och ät med ett gäng körsbärstomater.

Tisdag
Köp en burk räkor och rör ihop med färdig romsås med max 5 gram kolhydrater per 100 gram. (Naturligtvis är det bättre att göra den själv. Gör det om du kan, hinner och orkar.) och fyll en avokado eller två.

Onsdag
Köp en halv färdiggrillad kyckling. (Japp, du har så rätt, den är båda godare och nyttigare om du gör den själv, men detta är ju en latmansvecka  =0) Köp kall färdig bearnaisesås och doppa kycklingen i. Gurka är knaprigt gott till detta eller en röd paprika.

Torsdag
Köp gulaschsoppa. max 5 gram kolhydrater per 100 gram soppa. Häll i crème fraiche. Gör några ost och skinkrullar extra om du inte blir mätt på bara soppa.

Fredag
Gårdagens middagsrester. Det är en kanonlunch! Försök att alltid laga lite för mycket.

Lördag och söndag ser alltid annorlunda ut hos alla så där får du använda din kunskap eller smita ut och äta.