Vill du gå ner i vikt?
Har du provat allt och inget fungerar?
är din kropp envis och omöjlig?
 
Vill du gå ner i vikt?
Är du redo för att prova något nytt?
Är du redo för att äntligen lyckas?
 
Anmäl dig idag!
 
LUNCHKURS 12:20 – 12:50
 
Obs! Ibland tisdag och ibland onsdag!
 
Ons 27 sep – Handmodellen och näringsämnen. Har du provat alla dieter som finns? – dags att lära dig hur man lurar kroppen ner i vikt.
 
Tis 10 okt – Självmedkänsla och motivation. Har du börjat på en måndag`? Stenhårt? Och bestraffat dig med extra strikt och extra hårt när det gått åt skogen? – dags att jobba tillsammans med kroppen i stället för att kämpa mot den!
 
Ons 1 nov – Stress & andning. Har du satt fälleben på dig själv genom stress? Vägt dig var dag? Känt hopplöshet och besvikelse var gång det inte fungerat – dags att öka din fettförbränning och minska din stress. Dags att prova något nytt, en teknik som fungerar!
 
Ons 8 nov – Lymfa, ödem & diafragma. Känner du dig svullen? Uppblåst? Gör allt rätt men får inget resultat? – dags att lära dig mer om lymfan och ödem. Dags att få tekniker för att få detta system att fungera.
 
Tis 14 nov – Serotoni & dopamin. Tröstäter du? Uttråkningsäter du? – dags att skapa rutiner i livet som gör att du mår bra utan att tugga.
 
Ons 22 nov. Bajs, tarm och bakterier. Är din mage trög eller lös? Ja, då vet du att du har näringsbrister. Och en kropp med brister vill inte gå ner i vikt – dags att må ditt bästa och skapa de allra bästa förutsättningarna för en glad och normalviktig kropp.
 
Är det din tur att lyckas denna höst?
Anmäl dig idag!
 
Anmälan: alex@annahallen.se
Pris 1250 kr inkl moms
Lokal: din mobil, din padda eller din dator.
 
Du syns eller hörs inte och kan äta din lunch ostört och gå på kurs samtidigt.
 
Jag hörs och syns och du frågar genom en live chatt. Inget spelas in. Allt är live. Som en vanlig kurs. Bara lokalen som är annorlunda.
 
Anmäl dig idag!