Efter jul? Nyårslöfte?

Med det tankesättet kommer du för alltid kämpa. För sen är det efter semestern, efter påsk, efter festen, efter konferensen, efter födelsedagen, efter helgen…

Finns det någonsin ett år utan helger och fester? När ska du börja? På måndag? Kommer det en extra stor motivation fallande från himlen på måndagar? En extra energi och kraft som är just kopplad till måndagar? Eller är allt detta bara undanflykter för att få ”moffa” i sig en sista gång?

För sen får jag ”aldrig” med min drog?

Med detta tankesätt kämpar vi mot vår hjärna och kommer garanterat att misslyckas. Du har säker gjort detta några gånger innan? Och besviket gett dig själv skulden för att det inte gick den här gången heller? Du jagar den magiska motivationen? Som tar slut redan på torsdagen eller så snart vågen inte visar det du vill?

Gör du som du brukar kommer du få resultatet du brukar – även med ALP. Jag lovar. Vill du prova att lyckas? Du behöver du tänka nytt, göra nytt och prova nytt. Gör om gör rätt – passar faktiskt riktigt bra för ALP.

Nu är alltid en bättre tid än sen. För sen har en tendens att aldrig dyka upp. Och sen känns faktiskt precis som nu när sen är här.

Anmäl dig idag. Du kan börja sen i alla fall eftersom det från och med nu är du som bestämmer.