En intressant tanke.

Vi alternativa foliehattar har i många många år har sagt att vi måste stärka vårt immunsystem.

Vi måste minska allt som skapar inflammation (nya molekyler och kemikalier) och vi måste stärka vårt immunsystem (träning, kost, andning och återhämtning) Ja, då blev hånade, fick foliehatt och experterna sa överlägset: ”det finns det ingen forskning på”.

Så experterna, sjukvården och politikerna sa i stället – ”finns det ingen forskning på att det är 100% farligt, så är det tillåtet. Och vänta tills du blir sjuk, så tar vi hand om dig senare. Vi har massor med medicin som kan bota dig. Ge pengarna till forskning, så att Läkemedelsindustrin blir rikare och så kan du leva hur du vill och vi räddar dig när det går åt skogen.”

Vi alternativa foliehattar fortsatta dock. Lite försiktigt för att inte bli kallade kvacksalvare. Men ack så starka under radarn.

Nu springer våra experter, sjukvården och politikerna omkring och skriker: ”vargen kommer vargen kommer – göm er!” Och många springer som skrämda får i alla riktningar. Vem ska man tro på? Kvällspressen?

De som skulle ta hand om oss när vi blev sjuka har nu panik. De som lovade att med forskning rädda och skydda oss, så vi skulle kunna leva fritt och utan eget ansvar. För de skulle ju rädda oss när vargen kom.

Vi alternativa foliehattar har nu i många år arbetat med att avgifta oss, stötta levern och stärka vårt immunsystem. Vi har byggt ett staket mot vargen. Vi har skapat oss ett skydd och sitter nu framför brasan och myser – med ett högt tryggt staket runt omkring oss.

Du är välkommen du med. Om du vågar umgås med ett gäng foliehattar med starkt immunsystem och varmt omtanke om andra.

Är du alternativare, The Secret, medial, andlig, instant transformation practitioner och/ eller har någon form av frekvensmaskin/bioresonans? Vill du hjälpa mig i en handling? (Som ni vet är jag inte helt hemma i denna värld och vet inte ens om jag landar & tror på den – men jag vill. Jag vägrar att vara stängd och onyfiken! Jag vill vakna. Och det skadar aldrig )

Klockan 12:00 idag hoppas jag att alla vill stanna upp. Skicka ut allt som du har förmåga, vilja och styrka till för att stoppa både virus och panik. Skapa lugn, trygghet och hälsa.

(Och alla ni som tycker att detta är trams, kan ni snälla hänsynsfullt hålla tyst. Det skadar ingen och era kommentarer skapar inget positivt.)

Ni som önskar lämna mig och bloggen för att ni tycker att jag är dum i huvudet får gärna göra det utan att först göra illa mig. Det går att smita ut bakvägen helt tyst. Tack på förhand!

Och ja, jag gör reklam för en kurs i att stärka ditt immunsystem.
Läs mer HÄR