An image of a woman losing weight.

”Jag går inte ner i vikt, tappar helt motivationen”

Tror vi glömmer en viktig del. Att äta rätt och bra bör inte vara kopplats till motivation. Det är bara nåt som ska göras.
 
Inte något som ska eller kan vara en kick.
 
Som tandborstning. Bara mal på.
 
LCHF är inget som går över. Du kommer inte hitta motivation i 30-40 år. Bara mal på.
 
”Men jag behöver ha en kick, händer inget så ger jag upp”
 
Hur ska du hitta kickar i 30-40 år? Och hur ska du kunna hålla vikten med ”tråkig vardag” om du behöver en bekräftande kick hela tiden?

Tänk tandborstning. Din motivation för att borsta tänderna är att slippa hål. slippa borra, slippa lukta illa, slippa missfärgningar… och hur har du löst motivationen för att borsta var morgon och var kväll? Du har släppt tanken och gjort detta till din livsstil. Du bara gör det. Så vill vi skapa maten och ätandet i vårt liv.

Vi bara gör det!

 
Sätt din livsstil. Ät LCHF. Antingen LCHF för viktminskning. LCHF för hälsa. LCHF för värk eller vad ditt syfte är och bara mal på.
 
Låt livets kickar vara något annat än mat. Låt livet kicka dig.
Vad kickar dig? Väljer du något att tugga på kommer du kämpa för alltid.
 
”Nu har jag stått still jättelänge, jag ger upp!”
 
Till vad? Den maten som skapade dina problem från början? Tänk om vi hade kunnat ”bara” stå still från början. Sicken vinst. Då hade de flesta, eller alla, av oss aldrig gått upp.
 

Att kunna stå still i vikt är en gåva. Njut av den. Förringa den inte.

Vill du lär dig mer?  Vill du gå kurs när det passar dig. Inspelad så du kan se den flera gånger? Du kan se den hur många gånger du vill under 6 månader.

X

Anmal_dig_nu