Moj? Vad är nu detta?

Ha ha ha. Ja, ni som känner mig måste höja lite på ögonbrynen. Vad sysslar hon med nu? Anna som alltid är så skeptisk och håller sig till vetenskap och logik.

Jag lovar, jag var inte helt trevlig när Alex skulle visa mig mojen första gången. Jag skrattade och himlade en hel del med ögonen.

”Vadå vattnet är dött? Vi i Sverige har ett mycket bra vatten!” Det tog ett halvår innan jag ens ville lyssna. Och då var det nog mest artighet om jag ska vara ärlig.

”Visa mig då. Hur funkar den?” Alex häller upp två glas vatten. Ett direkt från kranen och ett från kranen men genom mojen.

”Ha ha ha, du skojar med mig! vattnet rörde ju inte ens vid mojen!” Alex är redan ute ur köket och inne i vardagsrummet och har lämnat mig med de 2 glasen vid köksbordet. Gissar på att han var ganska så trött på min attityd <3

Jag luktade på glasen. Vet att jag har ett mycket bra luktsinne. Det VAR skillnad. ”Alex, de luktar ju olika”

Grymtande från vardagsrummet – ”jag vet!”

Jag smakade. ”Alex, de smakar ju olika”

Lite gladare grymtande från vardagsrummet – ”jag vet”

NU var min nyfikenhet i gång. Vad? Hur? Varför? Tusen frågor.

Har fått en massa svar som även finns på hemsidan för mojen.
Att det händer saker är tveklöst. Det är inget att tro på. Det är bara att kolla själv. Men spelar det som händer någon roll? Är det en viktig förändring?

Det som fick mig att verkligen värdesätta mojen var blomtestet. Jag har gjort det. Och många har gjort det. Många faktiskt för att bevisa att mojen var en bluff. Ha ha ha. Men de blev lika häpna som jag. Så häftigt.

Jag vill bara dricka vatten som blommor kan leva på. Vatten som är så förändrat i sin struktur så blommor inte kan använda vattnet vill jag inte fylla på i min kropp.

Masaru Emoto är en internationellt erkänd forskare tillika doktor i alternativ medicin vid Open International University, med examen i humaniora och vetenskap från Yokohama Municipal University i Japan.

Med hjälp av mikroskop studerar han vattenmolekyler från sjöar och vattendrag runt om i världen och fotograferar skillnader som uppstår och syns i strukturen på frysta kristaller beroende på vad vattnet utsätts för.

Mest spännande är att vatten från förorenade källor inte kan bilda kristaller. Och bilderna från mojens hemsida aquanatur.se kan du se att Vitalistorn återställer vattnets naturliga förmåga.

OBS! Har du ett bra vatten smakar det ingen skillnad. Mojen bara återställer vatten så vattnet ser ut och fungerar som vatten ska. Är vattnet redan ”rätt” så händer inget.

Mojen är jättekul att använda på vin och vid vinprovningar. Brukar ha ”Vinprovarkväll med Mojen” Ingen missar den skillnaden!

Var hittar jag mojen?
LÄS MER HÄR

Hur gör man? https://www.annahallen.se/mojen

Vill du veta mer? Nobelpristagaren Luc Montagnier berättar gärna mer:

https://youtu.be/R8VyUsVOic0