Alla mina böcker är helt olika.

LCHF Husmanskost är för nybörjaren. Ett enkelt sätt att komma igång och få med sig hela familjen. Innehåller kunskap om vad LCHF är och fördelarna.

LCHF för kvinnor (passar även män) Är för de som vill äta lite lättare mat, mer fisk och grönt. Innehåller kunskapsdelar om värk, magproblem och vikt.

LCHF för familjen innehåller en massa som jag själv inte kan äta. Bröd, pannkakor, våfflor, picknick, mellanmål, lördagsgodis, efterrätter mm. Perfekt för de friska barnen i familjen som vill äta LCHF och glutenfritt. Kunskapsavsnitten handlar om mat till barn som äter, barn som är överviktiga, barn som pillar i maten, barn som tränar, barn som är överaktiva mm

LCHF Viktminskning är min bästa bok men den finns tyvärr inte längre att få tag på. Helt utan sött och efterrätter (Ny viktminskningsbok kommer i november 2017)

LCHF 2.0 är mejerifri. Kunskapsavsnitten är om gluten, soja och mejerier. För dig som vill äta mejerifritt ELLER bara minska ner mejerierna genom att variera med mejerifria recept.

LCHF 2.0 Fisk och grönt. En bok fri från kött och fågel men innehåller mejerier. För dig som vill äta köttfritt ELLER bara minska ner köttet genom att variera med fler fisk och grönt recept. Kunskapsavsnitten handlar om fiskens fördelar och vad som finns i grönt som är så viktigt.

Och så har jag Gnisselzonen (För dig så mår dåligt men sjukvården hittar inget fel på dig) och vill du vara en del i att skapa möjligheter för våra EnergibarnKöp BOKEN Energibarn 2.0