Varför tjatar jag om Corona just nu?

Jag vill visa på trygghet, lugn och möjligheter. Jag anser att paniken är betydligt farligare än Corona.

”Men tänk om du har fel då?”
Ja, men jag berättar min syn på den fakta jag ser.

Tänk om jag har rätt? Och vi tillåter andras syn skapa panik och katastrof helt i onödan. Rädsla skapar sjukdomar som dödar.

Pendeln slår nu vansinnigt hårt åt ett (fel) håll. Enligt mig. Jag anser med grund i fakta och siffror att världen ljuger för oss och skrämmer oss i onödan. Att världen får betala ett alldeles för högt pris för en skapad panik.

”Men Anna, du påverkar många människor. Du måste ta ett ansvar!”

Det är precis vad jag gör. 

Du läser min ord och du läser andras ord och sen beslutar du var du landar. Vi måste söka kunskap, besluta vem vi litar på och sen tänka själva.

Bli inte arg på mig för min ståndpunkt. Beröm mig inte för min ståndpunkt. Skapa dig en egen. Du kan!

Efter att ha, med fakta, siffror och domstolsbeslut sett hur läkemedelsbranschen ljuger om och om igen så är mitt förtroende för dem helt borta. De gör så många biokemiska katastrofala fel så det är pinsamt. De letar efter en kemiska substans för att dölja symptom. De gör dig till kroniskt sjuk så de kan sälja dig medicin för resten av ditt liv. Och sen är våra politiker så smarta att de inte låter de kroniskt sjuka betala själva – för då hade de krävt att få blir friska. Nej, det låter andra betala med tvång i form av skattepengar.

OBS! Läkemedelsbranschen och sjukvården är inte samma sak. Det finns några vettiga läkare (som ser igenom fusk-forskning och är nyfikna på orsaken) och en massa underbara sjuksystrar.

Så det är nu dags att själv söka kunskap, ifrågasätta och börja tänka själv. Och du som inte vill detta kommer bli rädd och lägga din rädsla på mig. Jag får skulden. Det är okey, jag kan ta den 

PS! Fick precis en ”Fabrizio Brambilla. Han har ett foto med en hund. Han är en hacker och har systemet kopplat till ditt messenger-konto.” Idag!! Det visar hur lite vi tänker själva och hur mycket vi ”Följer John”. Källkritiken är under all kritik.

Jag kommer satsa allt på ALP. Av en massa anledningar.
1 Underbart för immunsystemet. (Lymfan & tarmen)
2 Underbart för avgiftning. (Levern & lymfsystemet)
3 Bästa av allt – du övar dig i att tänka själv och blir din egna bästa vän  Du lär dig att sluta följa andra – även mig.

ALP – ett helt nytt sätt att tänka!