Mitt snabba spontana svar är ”Suck”.

Men… jag bör kanske svara lite mer vuxet så vi gör ett nytt försök.

Jag är mycket duktig på en bred tvärvetenskaplig kunskap om kroppen och har utbildat i näringsfysiologi och biokemi sen 2008, alltså i 13 år. Det gör att jag kan läsa och förstå om det är rimligt eller inte. Just nu läser jag in en kandidat i biomedicin enbart för att slippa denna ständiga ifrågasättning.

Så, jag har Basmedicin, 13 års erfarenhet som utbildare och är läskunnig. Just detta med läskunnig i koppling till kritisk tänkande gör att jag inte köper köpt forskning full av jäv som kommer från ”experter” som tjänar en massa på sina ord.

Läskunnigheten tillsammans med grundläggande kunskap och ett ”mattehuvud” gör att jag inte köper manipulerad statistik och %.

Forskarna, professorerna och experterna jag valt att följa är tillexempel:

Dr Peter Borger: Examen 1993 som molekylärbiolog med huvudämne i molekylär genetik och biokemi. Doktorsexamen vid universitetet i Groningen. Studerat genuttryck. Arbetat som forskare vid University of Sydney, universitetet i Basel, och vid universitetet i Zürich i fyra år som forskare. Just nu arbetar han för den tyska föreningen Wort und Wissen, där han arbetar som genetiskt forskare.

Kary Mullis som fick Nobelpris i kemi för insatser för metodutvecklingen inom DNA-baserad kemi” och mer specifikt ”för hans uppfinning av PCR-metoden (Polymerase Chain Reaction)”.

Geert Vanden Bossche, Phd, DVM

Ann-Cathrin Engwall som har arbetat på Tysklands motsvarighet till FoHM och är disputerad immunolog, virolog och har jobbat inom industrin med vaccindesign, utveckling och produktion av vacciner.

Samt: Vem har jag då valt att lita på?

– Dr Dan Erickson (”Follow the science”.)

– Professor Dolores Cahill (EUs hälsoexpert, immunolog.)

– Prof. Sucharit Bhakdi (Författare till boken ”Falsklarm om Corona”. Mikrobiolog.)

– Kary Mullis (PCR-test. Nobellpris i Kemi. Död 7 augusti 2019. Bok.)

– Dr Pieter Borger (Molekylärbiolog)

– Peter C Gøtzsch. Professorn, läkaren och forskare. (Författar till boken ”Dödliga mediciner och organiserad brottslighet”)

Samt alla läkare, forskare, sjuksköterskor och professorer som ingår i dessa tre organisationer:

world doctors alliance (utan mellanslag) punkt com

och

americas frontline doctors (utan mellanslag) punkt com

och

stop medical discrimination (utan mellanslag) punkt org

Samt IVA-registret, SCB och FDAs egna officiella texter om vaccinet.

Vilka har jag valt att inte lita på:

Victor Corman / Christian Drosten (Författarna bakom studien om PCR-testet, 23 januari 2020. JÄV.)

Anthony Fauci (Chef för National Institute of Allergy and Infectious Diseases sedan 1984. JÄV.)

Bill Gates (Bara makt för han är rik. Mindre utbildning än jag. DunderJÄV.)

Jag TROR inte. Jag vet att jag vet eller så vet jag att jag inte vet – och då tar jag reda på det.

Här kommer några andra viktiga namn som det kan vara bra att känna till (det finns en massa till):

Sucharit Bhakdi – professor och forskare som vågar stå för sanningen, Missa inte hans bok. Ignorerad och misskrediterad då han inte löd utan ifrågasatte felaktigheterna. Sammanfattar att åtgärderna skadat oerhört mycket mer än sjukdomen.

Christian Drosten – virolog som fuskar och ljuger gällande PCR-testet och tjänar vidrigt med pengar på sin egen lögn. Han säger själv att i slutet mot sjukdomen så är det slumpen som avgör hur testet visar. Vinner på att göda skräcken och slänger gärna bensin på elden. Publicerat flera felaktiga artiklar. Skapade även lögnen om ”andra vågen”. Fått stort utrymme i media.

Hendrik Streeck – professor i virologi, som tidigt visade att dödligheten var mycket lägre än skräckpropagandan i media. Dödligheten är som vid en svår influensa. Fick inte synas.

John Ioannidis – professor i epedemiologi som också håller sig till sanning och verklighet. Kommer fram till samma verklighet som

Hendrik. Kallar århundradets epidemi för århundradets evidensfiasko! Får inget utrymme i media.

Lothar Wieler – En veterinär som fått stort utrymme i att förklara och skapa paniken i världen. Betydande man i skrämselpropagandan. Varnade för andra människor och slängde bensin på elden. Får mycket utrymme i media och sprider skräck utan evidens.

Jens Spahn – Politiker och Tysklands sjuk- och hälsominister som ”tycker” en massa om virus. Tidigare banktjänsteman… Betydande man i skrämselpropagandan. Varnade för andra människor och slängde bensin på elden. Hörs och syns och får mycket tid i media. Sprider skräck utan evidens.

Marcus Söder – Tysk politiker. Betydande man i skrämsel-propagandan. Varnade för andra människor och slängde bensin på elden. Han eldar på skräcken genom att vara ”handlingskraftig” – Tyskland stängs (utan evidens)

Niel Ferguson – epidemiolog som älskar sensationer. Han gör matematiska modeller och är han som (FELAKTIGT) förutspådde katastrof vid galna ko-sjukan, fågelinfluensan OCH svininfluensan. Hade fel alla gånger och trots detta fick han även då skrika högt. Han fick nu skrika KATASTROF igen… fast han tidigare alltid haft fel.

Finns en matematiker till som gör prognoser – skrämmer skiten ur människor, men har fel var gång – Tom Britton.

Stefan Homburg – professor som visade på att lockdown är helt meningslös. Nonchalerades helt arrogant och Drosten får i stället utrymme att skrämmas lite till.

Sebastian Rushworth –  svensk läkare som med fakta och evidens visar på varför det mesta du vet om Covid-19 är fel. Missa inte hans bok.

Dr Gerhard Laier – Groneveldt varnar tidigt för respirator och behandlade sina patienter med andningsmasker – inga dog. Riskerna med respirator var betydande och resultaten tvivelaktiga. Han nonchalerades.

Dr Thomas Voshaar instämmer med ovan Dr. 40 av hans patienter intuberades – alla dog. Alla övriga överlevde. Hans information och erfarenhet nonchalerades. Verkligheten passade inte in och tystades.

Dr David L Katz frågade tidigt: ”Är åtgärderna mot viruset farligare än själva viruset?” Nonchalerades!

Dr Scott Atlas, professor, – ”det finns inget behov av testning av den stora allmänheten och vi behöver sätta stopp för isolering och panik då sjukdomen för de allra flesta är mycket lindrig.”

Får inget utrymme.

Anders Tegnell – Visade i början att han lärt sig av alla misstag han gjorde vid svininfluensan. Stod emot och använde evidens för besluten. Blev på något sätt påverkad oktober-november 2020 och ”lydde” därefter ”katastrof-modellen”.

Dolores Cahill är mycket viktig och saklig. Professor som ständigt blir nedstängd och blockerad på nätet. Idag är hon misskrediterad på nätet. Innan var hon högt respekterad.

Dr Dan Erikson som tidigt sa ifrån ”Follow the facts”. Idag är han misskrediterad på nätet. Innan var han respekterad.

Så! Sammanfattningsvis.

Väljer du att TRO på Christian Drosten och Niel Ferguson så kommer du få EN bild.

Väljer du att TRO på Sucharit Bhakdi och Sebastian Rushworth så kommer du få en annan bild.

Följer du pengarna (”Follow the money”) så kanska du ifrågasätter de två första? Följer du fakta (”Follow the facts”) så kanske de två senare blir mer trovärdiga?

Vem ska man lita på? Ja, jag har valt att lita på de som inte har någon vinning på sina ord, på de där biokemin stämmer överens och på de som inte har en massa gamla lögner i bakfickan.

Vem väljer du att lita på?

Viktig kunskap:

Virus är 160 nanometer.

Hålen i munskydd är 0,3 mikrometer.

Men nej, jag är inte forskare eller professor, men jag är läskunnig. Och jag kan läsa och förstå statistik och % och hur man kan manipulera med siffror.

Jag är tyvärr bara marknadsekonom, gymnasielärare och socionom men läser nu min fjärde utbildning till Hälsovetare med biokemi för att kunna svara ja på frågan om jag har en utbildning. 😉 Socionomutbildningen på 3,5 år läste jag av samma anledning. Men då gällde det att jag var ifrågasatt om jag hade någon bakgrund för att tillåtas prata om ADHD…

Hm, kanske ”suck” är ett ganska så bra svar i alla fall

Full fart mot nya Hp… (poäng, ni vet det enda som kan visa på kunskap…*ironi delux*)

Och

Min ambition är att ge dig så mycket kunskap så du kan ta ansvar för ditt liv och din kropp. Om du väljer att använda mina ord som varnande kunskap eller kunskap du vill följa spelar faktiskt ingen roll. Men jag vill att du VET och jag vill att du slutar att TRO. Jag vill att du är trygg i dina beslut. Du behöver inte tolka forskningen som jag gör.

Detta är ingen kamp om att ha rätt eller fel. Det är möjligheten att läsa på så DU tar beslut som DU vill – oavsett vad jag landar.