”Men Anna, om det hade funkat hade väl ALLA redan använt det!”
 
Denna mening tillsammans med ”Källa på det?” ser till att vi förblir sjuka och lurade.
 
Jag har tyvärr tidigare använt båda dessa och jag försöker komma ihåg hur jag tänkte då. Det kom inte en specifik dag när jag vaknade utan det har smugit sig på och det har tagit 16-17 år. Och jag har fortfarande en hel del kvar att lära mig.
 
”Om det funkar borde väl alla använda det” faller på sin egna orimlighet. Personen som precis sa denna mening kommer ju att bestämma sig för att det inte fungerar utan att prova. Och så var den kedjan bruten.
 
Då tar vi fram faktiska verkliga personer som vågade prova och som blev bra. Då svarar personen som inte själv vill prova ”Det tror jag inte på förrän jag själv upplever det”.
 
Så var den dörren stängd. För personen kommer ju aldrig uppleva det då personen vägrar att prova…
 
Moment 22.
 
Varför vaknade då jag? Jo av kunskap. Jag förblev kritisk men jag var helt enkelt för nyfiken. Och när jag sen lärde mig mer så blev det helt plötsligt ganska så självklart. Och jo, jag kände mig faktiskt korkad. Ja, inte för att jag ”trodde” eller ”gick på det” utan för att jag så arrogant och okunnigt bara slagit ifrån mig insikten och kunskapen innan.
 
”Källa på det?” Ja den har jag tagit upp många gånger. Det är Läkemedelsindustrins makt och styrkommentar. Det FINNS källor på allt jag tar upp och bygger min kunskap på. Men kanske bara 100-200 studier, för det finns inte mer pengar.
 
Makten har däremot miljarder i dollar och kan då kontra med 1000-2000 studier som är stora och långa och som publiceras i tidningar som styrs av de som annonserar i dessa. Och lustigt nog är det samma gäng som får sina artiklar publicerade som annonserar.
 
”Men Anna du måste ju ha någon grund, du kan ju inte bara tycka!”
 
Självklart inte. Min grund är vetenskap och den nya spännande grunden kommer att vara kvantfysik. Som jag ska läsa vid universitetet så snart min andra utbildning är klar. För jag SKA ha ”hp”-POÄNG! För det har jag lärt mig är viktigt. 😂😂😂
 
Jag är nu nyfiken på ämnen som kräver nyfikenhet och en egen hjärna som man är beredd och vågar använda. Jag är nu nyfiken på ämnen som gör att jag kommer hånas, hotas och förlöjligas.
 
Vatten, kvantfysik och frekvensterapi.
 
Vad ska jag med det till?
Min dröm är att få fler att må ännu bättre.