Det är så många medvetna matematiska fel just nu.
 
Kommentar ”1 människa smittar ca 14 människor i tio led i vanliga influensa. 1 människa smittar ca 66000 människor i Corona. Om vi inte gör något för att göra kurvan långsammare. Så skulle hela världen vara sjuk på några månader. 6000 har dött i Italien, hur många har dött i malaria i Italien? Jag har sett siffror på om man inte gör något dör ca 3-4% i Corona. Vilket blir 310 880 000 människor.”
 
Är detta sant? 1 skapar 66 000?
Gissning av Läkemedelsbranschens forskare? Eller skrämselpropaganda? Siffror som kan ursäkta den ekonomiska katastrofen som nu skapas?
 
Och 3-4% är inte sant. Det vet jag. Vi måste vara noga med % och statistik. På vilken är denna siffra (%) beräknad? De har tagit bort att testa alla och testar nu bara riktigt sjuka och DÅ ökar siffran till fortfarande låga 3-4%. Ett smart sätt att skrämmas på, men inte moraliskt schysst.
 
Räknar du %:en på alla som får Corona och dör så får du en helt annan %.. De som skrämmer oss just nu utnyttjar vår dåliga matematiska kunskap och förståelse.
 
Italien: Endast 0,8 procent av dödsfallen dog utan underliggande sjukdom. (Statistiken räknad på av de som verkligen dött)
 
Tyskland: 0,2 procent har dött av de som smittats (Statistiken räknad på alla som fått Corona.)
 
Hade man i Tyskland hoppat över de som inte blev så sjuka hade man felaktigt kunnat skapa siffror som var högre. Så nej, 3-4 % är inte sant. Bara smart statistik för att skrämma oss. Så de 310 880 000 är inte bara felräknat, den siffran är en ren lögn. För att motivera oss att medveten skapa kaos och rädsla i världen.
 
Man har alltid skämtat att med statistik kan du få fram precis vad du vill. det skämtet är fullt verkligt idag.
 
Titta på nedan klipp. Underbara ord, säger i stort sätt som jag. Men observera hur filmen lägger upp skräckbilder samtidigt som Professor Jan Albert ger lugna trygga svar på att detta inte är så farligt. Allt för att påverka vårt undermedvetna.
 
Bäst av allt. Jan säger att vi blir immuna. Jan säger att de flesta av oss kommer att ha haft Corona innan detta är slut. Härligt, då behövs ingen massvaccination.