Jag tror nog att det finns några lyckliga magopererade, men tyvärr är det inte de som jag träffar på. De som dyker upp hos mig är förtvivlade.

Alla har i stort sett gått ner halva sin övervikt. Det är bra. Mycket bra! Men sen har det stannat. De flesta är grava kolhydratomaner. Det lilla de kan äta äts i form av kolhydrater. Detta gör att de är trötta, lätt blir förkylda och många har magproblem. Obehagligt många kräks också var dag, då det är mer hungriga än vad de får plats att äta. Detta gör att de äter för mycket och resultatet blir att de  kräks. Livskvalitén blev inte alls vad de hade hoppats på.

Jag vill inte Anna Book något ont. Inte alls, så läs denna text så kliniskt som jag skriver den. (Hade jag fått önska så hade Anna mått toppen) MEN nu när hon inte gör det så är det underbart att tidningarna skriver om det. Hon har efter sin magoperation tvingats operera om sig TVÅ gånger, på grund av sin magoperation. Jag hoppas att det är slutopererat nu, men vet att börjar de operera för tarmvred så brukar de tyvärr få fortsätta.

Det som mest skrämmer mig är att överviktenheter har så oerhört dåligt resultat att de nu tvingas ta till kniven. Och detta val gör de UTAN att ge patienten en chans att välja lågkolhydratkost.

Alla jag har träffat är kolhydratomaner. Det gör att denna kost passar dem perfekt då det tar bort beroendet och suget.
Alla jag har träffat upplever hunger och överäter med resultatet att de kräks. Det gör att denna kost passar perfekt. Av fett blir du mätt SAMT att du får i dig allt som kroppen behöver.

Alla jag har träffat åker på förkylningar stup i kvarten. Ja, lågkolhydratkosten passar perfekt även här.

Fast drömmen hade varit att de fick kunskapen innan operationen. Men bättre sent än aldrig. Med 8-10 måltider per dag baserade på lågkolhydratkost med naturliga fetter så blir resultatet kanon. Vikten minskar ytterliga och välmåendet ökar i samma takt.