”Från: <Noreply.Upplysningen@slv.se>

Datum: 19 juli 2013 15:30
Ämne: Svar på din fråga till livsmedelsverket. Diarienummer U-20688
Till: xxxxxxxx (jag har tagit bort mailen)

Hej XXXXXX!

Att Livsmedelsverket över huvud taget har frågor och svar om LCHF är ett undantag som beror på att vi har fått så mycket frågor om dieten. Men eftersom vi inte har någon motsvarande information om andra dieter tror jag inte att det är aktuellt med en utökad information. Det är ju bättre att de som vill ha den får den från experter på området, vilket vi inte är.

Vänliga hälsningar Åsa”

Läste jag precis att SLV inte är nåt bra på LCHF? Och kanske då borde låta bli att uttala sig? Sista raden läser jag och och om igen… och förundras över att de då ändå ger sig på uppgiften.

Och så den UNDERBARA kommentaren till mig (även den från Åsa)

”Den gamla 72:8 listan måste betraktas som ett olycksfall i arbetet och har
tagits bort för längesen.” Diarienummer U-18711

Deras starkaste bevis för att fett är farligt var ”ett olycksfall i arbetet”. Ha ha ha, det gjorde precis min dag igen. Kan vara riktigt upplyftande att på lördagmorgon städa bland gamla mail.

3D angel and devil