Min absoluta favorit som hjälpt så många av mina klienter till att ”få livet tillbaka” och få toalettbesöken att fungera efter år av problem.

Här hittar du en spännande artikel om lera och geofagi:

https://annahallen.se/wp-content/uploads/2023/02/LERA-GEOFAGI.pdf

Problem med ”magen” (tarmen)? Problem med huden kopplat till tarm?
Vad är nu detta? Jo, en än gång ”Back to basic”. Lera har och används fortfarande på många delar av världen för att skapa en bättre tarmmiljö. Den används både på djur och människor. Många använder även lera på utsidan av kroppen för sina läkande egenskaper. Ex lerbad och ansiktsmasker. I leran finns en massa naturliga mineraler som i sin tur gör sin verkan. Enkelt uttryckt kan man säga att leran är som ett skyddande plåster fullt av viktiga mineraler.

För att det ska vara lätt att äta leran så sväljer du den som kapslar. Lera finns även i fri form som du löser upp i vatten, men många tycker att det är jobbigt att få in som daglig rutin. I leran finns inga onaturliga ämnen, ingen medicin och inga tillsatser. Den krockar inte med någon medicin.

Vissa upplever att leran är skillnaden mellan katastrof och ett fungerande liv, andra upplever bara ”jahapp”. Ingen har fått någon försämring av något slag.

För att ta hand om din tarm rekommenderar vi att ta lerkapslarna ihop med probiotika.

Upplevda fördelar
Bättre näringsupptag vilket skapar en ökad energi. Bättre, eller mycket bättre, fungerande toalettbesök. (Gällande både förstoppning och diarré.) Oftare toalettbesök på ett positivt sätt. Mindre ont och bullrade i magen samt mindre gaser och svullenhet.

”Snälla skicka mig en skokartong full av lertabletter” och ”Jag hoppas verkligen du väljer att sälja dessa, är mycket orolig för när de jag har tar slut” är två sammanfattande kommentarer från de som upplever att de verkligen fungerar.

Lera anses ha förmåga att föra ut tungmetaller, växtgifter, bekämpningsmedel och andra miljögifter ur vår kropp. Leran har även tillskrivits fördelar som att minska tarmproblem såsom förstoppning, svullenhet och irritation i tarmen.

Sammanfattning
Upplevelsen hos testgruppen och flertalet kunder är att leran mildrar problem med tarmen. På de med IBS är resultatet allt från ingen skillnad till mycket stor skillnad. Så på IBS går det inte att se något klart mönster. En glad mage gör livet så mycket enklare. Vill du prova?

TILLBAKA TILL AQUANATUR