Hej!
Välkommen till ett år med fokus på dig och ditt unik liv.

Boken fungerar helt utan kursen. Och kursen fungerar utan boken. Men tillsammans blir de magi. Vi rekommenderar dig varmt att ha båda.

Jag, Anna, och Michelle har skapat en gemenskapsgrupp för dig som vill ha småföreläsningar, ”snackisar”, till alla veckoövningar och ha vänner med samma fokus som du. En grupp där ni kan dela idéer och peppa varandra.

Forskningen visar att det är enklare att göra livsstilsförändringar i grupp och vi vet att många uppskattar gemenskap och någon att dela sina upplevelser och erfarenheter med.

Boken finns idag att köpa och den 24 juli 2023 kommer gruppen att starta. Hoppas du vill hänga på. Men vad händer om du läser detta inlägg i oktober. Eller år 2025? Det spelar ingen roll, både boken och gruppen är gjord så du kan börja ditt år precis när du vill.

Gruppen är upplagd som en 52 veckor lång gemenskaps”kurs” där vi tillsammans gör bokens övningar. Som sagt, boken fungerar alldeles utmärkt utan denna grupp, men kanske vill du göra din livsresa tillsammans med oss och ett helt gäng nya vänner. Kanske vet du av erfarenhet att efter nyhetens behag så glömmer du bort din resa och dina övningar och maler på i samma spår som alltid. Då kan gänget vara en styrka.

HÄR hittar du boken.

999 kronor för 52 veckor. Det betyder 19 kronor och 21 öre i veckan för stöd, support, pepp och gemenskap.

Jag och Michelle finns inne i flödet var vecka. Vi delar också med oss av en liten miniföreläsning om veckans övning i 52 veckor.

Det betyder att du kan hoppa på precis när du vill, precis som du kan starta boken precis när du vill eftersom vi följer veckorna. Vecka 34 är precis en lika bra start som vecka 1 eller vecka 18 på året.

Hoppas att vi ses någon gång efter den 24 juli 2023.

ANMÄL DIG IDAG