En läkare avslöjar sin personliga hemlighet om hur man blir smal… ”Några av mina patienter har gått ner upp emot 6 kilo den första veckan” Ja, redan här hoppas jag att ALLA fattar att detta är en bluff utan dess like.

Du betalar per kilo. Upp till minus 5 kilo kostar 349 kr. Upp till minus 10 kilo kostar 449 kr osv. Bara ordvalet ”upp till” berättar ju att det också kan vara NOLL.

Sen kommer det bästa. Det är pengarna tillbaka garanti. Japp. Men du ska du skicka burkarna (för visst är det piller vi pratar om) till en adress i ”UK” Inga telefonnummer och ingen svensk kontaktperson. Tror du att någon får pengarna tillbaka?

Dr Tanger, experten på bantning skriver vidare:

”Den som påstår att han kan hjälpa dig att gå ner i vikt med en mirakelkur eller bantningsprodukt som inte är vetenskapligt underbyggd ljuger.” Och detta använder han för att visa att just HAN är i alla fall seriös. Tillåt mig asgarva. Eller gråta. Jag vet faktiskt inte vilket.

Det som är mest sorgliga är att några faktiskt kommer att prova detta. Jag kommer själv ihåg när jag var som mest desperat. Jag skulle gå ner i vikt, kosta vad det ville. Hälsan brydde jag mig inte om, bara jag blev smal. Ett tag trodde jag att det var måndagarna som det var fel på… så jag började banta på onsdagar! Ja, det är sorgligt nog sant. Jag undrar om mina hjärnceller tog ledigt i jakten på valkarna.

I alla fall. Undvik SWEDA POST från UK. Jag lovar Biokoline-A fungerar INTE!