Lyfter en mycket viktig kommentar. (Absolut inget mot ägaren av kommentaren, men en viktig tanke att tänka.)

”Vad har du för fakta på att bubbelvatten inte är bra?

Jag är ärligt talat trött på allt man ska sluta med. Om man nu slutat med allt sött, minskat på dåliga kolhydrater och börjat motionera mer, men vill dricka bubbelvatten gjort hemma för att det är gott. Är det då så ”farligt” att man även behöver sluta med det???”

Kunskapen om att vi vill hoppa över att dricka syra är ingen ny kunskap. Bubblor är kolsyra

Kunskapen om pH-värde är inget nytt. Kunskapen om surt kopplat till sjukdom och cancer är inget nytt.

Hade vi inte trott att vi är smartare än naturen och börjat med onaturliga saker hade vi inte behövt att ta bort dessa när vi blir sjuka.

Och att ta bort beroendeframkallande mat och dryck framkallar känslor. Lite som att ta cigaretten från en rökare.

Är det så farligt? Det bestämmer du själv. ingen bestämmer vad DU ska ta för val.

Men det kan vara bra med biokemisk kunskap för de som mår dåligt och inte vet varför.

Många idag har energibrist, sömnproblem, värk utan skada, magproblem och viktproblem – och vet inte varför. Är kolsyrat vatten en av pusselbitarna? Ja, troligtvis.

Vi har alla en bägare och när den är full så rinner bägaren över.

Vissa har fått en stor bägare och andra en liten bägare. Det verkar vara tur och otur.

Men det finns inte ETT ämne som fyller bägare. det är troligtvis hundratals droppar av olika sort. Ge inte droppen som får bägaren att rinna över hela skulden.

Och allt onaturligt är en droppe. Kolsyrat vatten har aldrig tillhört människans naturliga dryck. Om det är så gott varför ger vi inte detta till vår hund, vår katt och våra hästar? prova, de kommer tacka nej för de känner att det är farligt, odrickbart och ohälsosamt.

Men bäst av allt. Du behöver inte bli ”trött på allt”. Det är ju bara att du väljer bort att läsa, lyssna och göra. alla gör vad de vill med sin kropp. Men det är synd om de som vill läsa, lyssna och göra att de ska missa denna hälsokunskap och denna möjlighet för att ni är några som inte väljer detta.

Gör vad du vill med din kropp. <3 Du äger den och konsekvenserna. Precis som det ska vara.

Ingen berättar vad du ska göra.
Du får bara redan på vad som händer i kroppen.

Är det marginellt eller betydande? Ja, DÄR är diskussionen. Många säger att det inte spelar någon roll och andra hävdar att det är avgörande. Kanske har med vilken bägare du har och hur mycket du fyller den med tidigare?