Jag hoppas att du kommer ihåg inlägget om att varm mat mättar bättre än kall mat och därför är det ett toppenval vid viktminskning.

Många har svårt med varm mat till frukost… kan det vara något att använda för att naturligt äta mindre?

OM du mår bra och får de resultat du vill så är turkisk toghurt, nötter och bär en fantastiskt nyttig frukost. Snabb, god och bra. Men får du inte önskade resultat eller att den frukosten resulterar i att du vill ha mellanmål eller småäter så byt.

Kalla kokta ägg med makrill i tomatsås är snabbt och enklet. Eller kalla kokta ägg med majonnäs.

2-4 skivor skinpålägg med 3-4 skivor ost på. Är du mer hungrig så gör en till 🙂 Ät som en smörgås. Snabbt och gott.

Gör mina frukostpannkakor på söndagskvällen och lägg i kylskåpet. Ät 2-4 stycken till frukost. Kalla eller ljumna från mikron.

Gör ett av mina mjölfria bröd (www.kostgajden.se) Men tänk då på att pålägget ska vara mer än ”smörgåsen” och du ska bli mätt på en smörgås.

Nu måste jag smita iväg för dagen. Jag ska ner till MAlmö och utbilda ny LCHF kostrådgivare. tror att det är en av de allra roligaste arbetsuppgifterna jag har 🙂 Fast jag har nog nästan bara roliga arbetsuppgifter…