Sista kollen och denna blir på JuicePlus.

Redan i deras reklam sammanfattar de min uppfattning: Detta är det NÄST bästa efter grönsaker och frukt.

Varför äta det nästbästa om du kan äta det bästa? Och mycket billigare.

Priset är hisknande (mars 2016).
Rekommenderad användning:
4 Fruktblandning Soft Chewables – 515 kr/månad
4 Grönsaksblandning Soft Chewables – 325 kr/ månad
4 Bärblandning Soft Chewables om dagen – 325 kr/ månad

Och sen ska du ha Premiumkapslarna för 800 kr/månad samt
Frukt och grönsaksblandning för 500 kr/ månad

Summa: 2465 kr/ månad – det kan du köpa en massa grönsaker för. Vilket är mycket bättre!

Gick det att få fram innehållsförteckningen? Nope, det gick inte.
Så är det någon som kan skicka mig den så blir jag glad.

Detta är samma som när jag skulle kolla Xtravagansa. Inget gick att öppet hitta, jag var tvungen att få det tillsänt till mig av en kund. Bara detta gör att jag drar öronen åt mig.

Men en massa forskning och studier det finns – som med alla dessa företag. Och alla säger samma sak, att just deras produkter är de bästa. Imponerar inte nämnvärt på mig, det finns studier som visar på att overksamma SSRI är ”bra” och att statiner bör ätas av alla, helst tillsättas i vårt dricksvatten. Så nja, dessa imponerar inte.

Självklart är fytokemikalierna som antioxidanterna, klorofyll och vitaminerna kanon i frukt och grönt. Det förvånar väl ingen. Däremot ska de ätas, inte drickas. Och fibrerna ska vara kvar. Du vill tugga mat.

Och tyvärr kan jag inte kolla JuicePlus för det går inte att hitta informationen. Och som sagt, bara det får mig att dra öronen åt mig.

Plus att detta så kallade seriösa företag säljer shaker och barer. Vill, vill, vill kolla tex JUICE PLUS+® COMPLETE CHOCOLATE SHAKE Pris 450 kr/månad och JUICE PLUS+® COMPLETE CHOCOLATE BAR Pris 357:50 kr/månad. Det hade varit intressant.

Jag borde börja sälja skräp i stället. Så mycket pengar det finns att tjäna på detta. Fast, jag sover hellre gott på natten med en tunn plånbok.

Hoppas någon kan hjälpa mig med innehållet. Detta ska bli kul.

Och argumentet att ”du kan aldrig få i dig så här mycket bra om du ska äta det från frukt och grönt” håller inte. För det du inte kan tugga i dig har du inte heller arbetare som tar hand om, i din kropp. Överflödet hamnar i toastolen och det blir dyrk bajs. Naturligtvis har kroppen samma kapascitet i munnen som i mottagandet i tarmen och förmågan att föra in maten i kroppen. Varför skulle din kropp lägga tid, kraft och energi på att ha för många arbetare i tarmen och göra munnen för liten?