Har du värk? Inflammationer? Hudproblem som inte vill ge med sig? Tyvärr får AquaNatur idag inte ange vad forskningen visar gällande ingredienser i produkter.  Då jag inte säljer något och inte är knuten ekonomiska till AquaNatur.se så får jag dock som privatperson berätta vad jag kan och vet.  Varsågod, denna olja vill du inte missa:

Naturens viktiga egenskaper:

  • Devils claw (Harpagophytum procumbens) – Djävulsklo är känd för att ha ett starkt positiv påverkan på stela och smärtsamma leder. Minskar svullnad, lugnande och är bra mot artrit/inflammationer.
  • Liquorice (Glycyrrhiza glabra) – Minskar svullnad, minskar mjölksyra och är antiinflammatorisk samt mycket användbar vid gikt och artrit/inflammation.
  • White willow (Salix alba) – Innehåller salicylföreningar, som är ett smärtstillande medel och desinfektionsmedel. Denna ört är mycket läkande och används i vid skärsår, sår och brännskador
  • Meadow sweet (Filipendula ulmaria) – Den anses vara ett naturligt smärtstillande medel vid behandling av artrit och har antiinflammatoriska egenskaper.

Mer information kommer inom kort.

TILLBAKA TILL AQUANATUR