Var får jag min kunskap från? Varför tycker jag tvärt emot än många? Hittar jag på själv och ”tycker”? Nej. Jag följer experter, men kanske väljer andra experter än du gör. Med andra agendor än dina experter?

Besök för gärna:

(Sen kommer alla mina frågor längst ner i inlägget)

https://worlddoctorsalliance.com/

och

https://gbdeclaration.org/great-barringtondeklarationen/?fbclid=IwAR0cqhZd9j3m5tnjVX5xhn2haloYRBBi7q2mMzqXZxAIfv8u_9THTjK65yg

Lyssna på https://www.youtube.com/watch?v=ZnpnBYgGARE&feature=share&fbclid=IwAR3l80hFMaqQ1aOxLuTm6rQ2s-m4IiJQxfD4nJOrCUbiKavDnUeHvTCPq30

Och på podden: https://poddtoppen.se/podcast/474722933/london-real/professor-dolores-cahill-why-coronavirus-lockdown-is-killing-more-people-than-its-saving

och läs boken Falsklarm om Corona 

https://www.bokus.com/bok/9789188729668/falsklarm-om-corona-coronaviruspandemin-2020-fakta-och-analyser/

Följ svenska Sebastian, läkare: https://sebastianrushworth.com/2020/10/24/how-deadly-is-covid-19/?fbclid=IwAR3v34Cv6CrFQA31YQreKXI8OLyqNPObFiEk1B9anYarT68Cvpr-p8_bWFY

och denna:

Delgivning till Socialministern, Sveriges regering och alla folkvalda riksdagsledamöter i Sveriges riksdag m.fl. om Corona bedrägeriet/Brott mot mänskligheten och nationen Sveriges medborgare 2020 11 08

https://eueeshealthcare.bloggproffs.se/2020/11/08/delgivning-till-socialministern-sveriges-regering-och-alla-folkvalda-riksdagsledamoter-i-sveriges-riksdag-m-fl-2020-11-08/?fbclid=IwAR30b_UAqh5hlkZ1zlJ6u5xrEJCLSHLiVjhPTBJXf04PUL-_URgKp_vCifo

Vad händer internationellt? https://www.youtube.com/watch?v=a0mnp6wFHaQ&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0eFoCHgrE8RO7g_JDg_9jCZmm_zwCL5mI0huBHJ1MdicDs_LMnIjoB4t0

Följ SCB: https://www.scb.se/om-scb/nyheter-och-pressmeddelanden/an-syns-inte-smittspridningen-i-hostens-dodsstatistik/?fbclid=IwAR34MHKN_xQgtSNAW-Hm7IXm9i7NfzMGltNwebdPWXe3vT7o61AY0euICSw

Följ Svenska intensivvårdsregistret: https://portal.icuregswe.org/siri/report/corona.vtfstart?fbclid=IwAR1CCeJP8QbCLjPrbKGzoGXex-u6uOTyhOvaDrLQlJ73QIExZroJ1JwXX7A

Jag fick frågan vem jag valt att lita på.
Jag litar på professor Sucharit Bhakdi.
Jag litar på Professor Dolores Cahill, medicinsk rådgivare åt EU.
Jag litar på Dr Dan Ericson.
Jag litar på SCB.
Jag väljer att veta, vågar inte i ett läge som detta välja att ”tro” och förbli opåläst och bara följa strömmen.Denna är lite mer ifrågasatt, men jag landar här i alla fall:
https://bittube.video/videos/watch/d87c4383-3651-4d57-9ef8-6265df925c61?fbclid=IwAR3N2wZYg4bAhTCqzUA7JBZz57MfoGJukwImKtM7VHN4wmu6kEuXqAbvDqY

 

Har du besökt alla länkar? Kommentera inte nedan text utan bakgrunden. Då blir det fel. <3

Till alla journalisten, politiker med makt och Anders Tegnell:
 
Jag förstår inte. Kan någon snälla förklara för mig;
Var är faktan och underlaget för restriktionerna?
 
Varför stänger vi Sverige?
Det finns många saker jag inte förstår.
 
1. I alla frågor finns alltid två sidor. I denna fråga visar media bara en sida. Varför lyfts inte Professor Dolores Cahill (EUs hälsoexpert), Prof. Sucharit Bhakdi (Författare till boken ”Falsklarm om Corona”), Dr Dan Ericson (Som lyfte rena faktasiffror redan i våras. ”Follow the science”.), SCBs statistiska fakta och varför syns inte organisationen med över 10 000 läkare, forskare, experter, virologer och epidemiologer som säger tvärt emot media?
 
Var är ifrågasättandet? Nyfikenheten? Finns det ingen journalist i mainstreammedia som ”gräver” längre?
 
När ”alla” tycker lika är det lätt att bli lite orolig. Det är så propagande och indoktrinering fungerar. Var är alla journalister och politiker som ser att det finns fler sidor av myntet? Som ser, hör och lyssnar på alla professorer, experter, virologer och läkare som säger att detta inte stämmer?
 
2. Vad är grundorsaken till restriktionerna? Var är faktan och grunden till besluten?
 
Jag hittar inte faran. Vad är grunden, faktan och bevisen för att vi nu skapar restriktioner som kommer ge oss MINDRE död och sjukdom än restriktionerna i sig som;
 
– tillåter hela Sveriges ekonomi att gå omkull. Vem ska betala för sjukvården i framtiden? Vad kommer detta innebära för framtida hälsa och död?
 
– tillåter den mentala ohälsan eskalera på grund av ensamhet och isolering. Är vi redo för att ta hand om detta? Har vi ökat beredskapen för mental ohälsa, självmord, misshandel och beroendeproblematik?
 
– tillåter massor av företag gå i konkurs och massor med människor att bli arbetslösa? Har vi verkligen ekonomi för att minska skattebetalarna och öka på bidragsfallen? Vad kommer detta innebära gällande sjukdom, stress och ohälsa? Ska dessa och kan dessa belasta sjukvården eller får de klara sig själva?
 
– tillåter att rädsla skrämmer upp en befolkning så pass att många inte söker vård för annat. Vad jag har förstått så har vi t. ex. 3500 färre cancerdiagnoser år 2020 än tidigare. Stämmer detta? Om det stämmer, vad kommer detta innebära? Om 3500 går omkring och inte vet att de har cancer, spelar en senare diagnos någon roll? Kan detta öka dödsfallen? (Och gäller denna under-diagnostisering fler sjukdomar? Hur kommer detta påverka framtida dödsfall?)
 
– tillåter gamla dö ensamma, tillåter barn välja mellan syskon, vem som ska få ta farväl av sin mamma eller pappa samt tillåter gamla att försvinna in i demensens värld för alltid. Har vi kommit så långt att vi vill rädda liv till varje pris, även till priset av att sluta leva värdigt?
 
– tillåter tredje världens barn dö av svält för att hjälpsändningarna inte kommer fram?
 
Jag har sett argument som att smittan sprids. Men är det så? Är det inte alltid så att i november kommer någon form av ”influensa”. Att vi alltid blir sjukare nu på hösten? Och spelar det någon roll om smittan sprids, då vi inte verkar bli sjuka? Är inte detta vi vill? Det som skapar flockimmunitet?
 
Snälla svara mig. Fråga för fråga. Inte ett långt generellt svar med upprepande av tidigare mantran. Snälla svara mig fråga för fråga. Jag förstår uppriktigt inte.
 
– (Lånad text av Sanna Hellström Kall) ”Ett PCR test är enligt Mullis på inget sätt avsett att avläsa någon form av virus/bakterie infektion utan är endast till som ett redskap att kunna duplicera fragment av DNA i forskningssyfte.
 
Kary Mullis säger att ju fler gånger man duplicerar de här DNA fragmenten, ju fler saker kan man hitta i kroppen. Man kan hitta alla möjliga saker vi människor naturligt består av. Han säger att man kan nästan hitta vad som helst i kroppen ju mer man duplicerar. (dock inga infektioner).”
 
Är detta sant?
Jag förutsätter att du som journalist har läst på detta. Annars finns det risk för att dina texter inte är helt korrekta.
 
Jag förutsätter att du som politiker, med makt, har läst på detta. Annars finns det risk för att dina beslut inte är helt korrekta.
 
Jag förutsätter att Anders Tegnell har full kunskap om detta.
 
Var är faktan och underlaget för restriktionerna?
 
Varför stänger vi Sverige?
Det finns så många saker jag inte förstår.
 
Det kan inte vara att vi stänger Sverige för att;
 
– Sjuksystrarna och läkarna är trötta och slitna. Jag vet att några avdelningar på några sjukhus går på knä och är helt förtvivlat slut. Men gäller detta ALLA sjukhus i hela Sverige? Hur ser det ut totalt sett? Är det mer en logistisk fråga? Är organisationen haltande? Och vad jag minns så mådde sjukvårdspersonalen dåligt redan november 2019. Var det inte ett sjuksköterskeuppror då? Och vilket sjukhus var det? Samma som säger ifrån nu?
 
Oavsett, vi kan inte tillåta Sveriges ekonomi gå omkull för att sjukvårdspersonalen på några sjukhus och några avdelning är trötta till bristningsgränsen. Hur ska vi då ha råd att faktiskt lösa deras schema, lön och återhämtning i framtiden?
 
Det kan inte heller vara att vi stänger landet för;
 
– att man tappar lukt och smak och några få faktiskt är sjuka i 5-6 månader. Det är orimligt att vi tillåter att barn- och kvinnomisshandel öka, självmord ökar gamla dö ensamma, cancerfall förblir oupptäckta och ekonomin går i botten för lukt, smak och att må dåligt i 5-6 månader.
 
– Och. Hur många tror vi kommer drabbas av detta, i faktiskt antal?
 
Till alla journalisten, politiker med makt och Anders Tegnell:
 
– Hur stor överdödlighet kommer vi ha i Sverige och i världen om vi tittar nov 19 till nov 20? Eller även jan. 20 till dec. 20? Siffrorna blir lite olika, men inte mycket. Jag räknar och räknar men kommer fram till att det är samma ”siffror” i stort som de senaste 20 åren. Detta år kommer se likadant ut som alltid.
 
– Har vi stängt Sverige, låtit gamla dö ensamma för att vi är rädda? Vilket ansvar har alla ni som skrämt upp oss? Och står du personligen för informationen? Har du faktagranskat allt du går ut med? Var är det faktiska underlaget för restriktionerna?
 
– Hur många sjukhus har haft kris? Och hur många sjukhus har INTE haft kris? Du som är journalist har ett ansvar. Du får inte förmedla detaljer som om att det är sanningen för alla och överallt. Det kan få katastrofala konsekvenser.
 
– För att se om vi haft en dödlig stor pandemi så räknar man först bort alla som ”ska” och ”brukar” dö och sen tittar man på överdödligheten. Hur många EXTRA dog av sjukdomen. Jag får fram i stort sett noll. Har jag räknar fel? Vad är det jag inte förstår?
 
– Restriktioner, ansiktsmask, isolering, lockdown osv? När jag går igenom land för land så verkar det inte spela någon roll för dödligheten om vi springer omkring på Ullared eller om vi gör som Spanien & UK och låser in alla i veckor. Det är samma dödlighet och samtidigt INGEN överdödlighet. Vad är det jag missar? Snälla förklara för mig.
 
– En vän till mig har räknat ut följande gällande: Coronas dödlighet (bekräftade fall delat på dödsfall):
Sverige, Canada och UK 0,02%
Italien 0,03%
Spanien 0,02%
 
Alltså OM du får Covid-19 så är det 0,02% risk att dö? Och för detta stänger vi Sverige?
 
Om vi räknar med att vi är 10 000 000 människor i Sverige och att 6000 har dött, så är risken att dö som jag får fram: 0,06% risk att dö i Sverige med Covid-19. Då har vi felaktigt räknat med alla som dog MED men inte AV Covid-19. Det blir trots denna felräkning/felkodning inte mer än 0,06%.
 
Till alla journalister och rökare:
År 2020 har ca 6000 dött MED (inte av) Covid 19 och 12 000 dör vart år av rökning. Hur tänker vi här? Hur är relationen med andra former av dödsfall? Hur kan 6000 vara en nationell katastrof, men 12 000 vardag och ok?
 
Till alla journalisten, politiker med makt och Anders Tegnell:
 
1 Vi har i många år försökt att skapa ett vaccin mot rhino-viruset (influensavirus). Och i stort sett vart år har vi missat målet. Denna miss har ni journalister rapporterat om vart vår. Det finns även en sammanställning på detta. Varför tror vi att att vaccin mot corona-viruset (förkylningsvirus) kommer fungera bättre? Vad är argumentet för att denna gång kommer det att fungera? När vi missat alla andra gånger?
 
2 Är ni medvetna om att det pratas om ett mRNA-vaccin? Vet du vad RNA och mRNA är? Om inte, det är detta vi människor är uppbyggda av. Eventuellt är RNA till och med grunden till allt liv på jorden. RNA, DNA och proteiner och det som gör att vi existerar. Är det etiskt korrekt att ”genmanipluera” världens befolkning? Kan du garantera att det inte är farligt att spruta in mRNA i en människa?
 
Och detta experiment görs för en sjukdom som inte skapat någon överdödlighet? Detta experiment på gen-nivå görs för att sjukvårdspersonalen är trött? Döden för ett fåtal är extremt skrämmande? man kan tappa lukt och smak och några få är sjuka i 5-6 månader?
 
Till alla sjuksköterskor och läkare:
 
– Är du beredd att ta personligt ansvar för att spruta in mRNA i en människa? Personligt ansvar! Du får inte gömma dig bakom någon annan. Personligt ansvar?
 
– Var är alla sjuksköterskor och läkare som vet att allt detta är fel? Jag pratar med er ”bakom kulisserna”, jag vet att nu finns. Men varför hörs ni inte i media? Är lojaliteten mot kollegiet så starkt? Blir ni uteslutna? Riskerar att förlora er legitimation? Eller säger ni ifrån, men media vägrar att rapportera?
 
Jag har tusen frågor och inga svar.
Snälla berätta, vad är anledningen och bakgrunden till restriktionerna?
 
Med vänlig hälsning
XXX XXXX
 
Jag hoppas att alla som läser detta och undrar som jag, att du kopierar (rättar eventuella stavfel) och skickar detta till en politiker, till en journalist och till Anders Tegnell. Och signerar det med DITT namn så vi blir många som undrar. Jag förstår på allvar inte.
 
Dela inte bara. Gör något. Skicka det till alla som behöver läsa. Som mail eller som brev. Och ännu hellre, kopiera på din sida, för om jag stängs ner eller inlägget blockeras så försvinner alla delningar.