En intressant tanke.

Vi alternativa foliehattar har i många många år har sagt att vi måste stärka vårt immunsystem.

Vi måste minska allt som skapar inflammation (nya molekyler och kemikalier) och vi måste stärka vårt immunsystem (träning, kost, andning och återhämtning) Ja, då blev hånade, fick foliehatt och experterna sa överlägset: ”det finns det ingen forskning på”.

Så experterna, sjukvården och politikerna sa i stället – ”finns det ingen forskning på att det är 100% farligt, så är det tillåtet. Och vänta tills du blir sjuk, så tar vi hand om dig senare. Vi har massor med medicin som kan bota dig. Ge pengarna till forskning, så att Läkemedelsindustrin blir rikare och så kan du leva hur du vill och vi räddar dig när det går åt skogen.”

Vi alternativa foliehattar fortsatta dock. Lite försiktigt för att inte bli kallade kvacksalvare. Men ack så starka under radarn.

Nu springer våra experter, sjukvården och politikerna omkring och skriker: ”vargen kommer vargen kommer – göm er!” Och många springer som skrämda får i alla riktningar. Vem ska man tro på? Kvällspressen?

De som skulle ta hand om oss när vi blev sjuka har nu panik. De som lovade att med forskning rädda och skydda oss, så vi skulle kunna leva fritt och utan eget ansvar. För de skulle ju rädda oss när vargen kom.

Vi alternativa foliehattar har nu i många år arbetat med att avgifta oss, stötta levern och stärka vårt immunsystem. Vi har byggt ett staket mot vargen. Vi har skapat oss ett skydd och sitter nu framför brasan och myser – med ett högt tryggt staket runt omkring oss.

Du är välkommen du med. Om du vågar umgås med ett gäng foliehattar med starkt immunsystem och varmt omtanke om andra.