Ja, ungefär hälften så fort som du vill… eller lite långsammare.

2xdamer

Jag vet. Inte alls det svaret du vill ha. Men det är tyvärr väldigt sant. En kvinnokropp går ner ca 0,2 till 1,0 kilo i snitt i veckan. Det gör att du kan inte säga att du står still om du först rasar 2 kilo en vecka och sen står still i 3 veckor. Så fungerar kroppen. Sen kan vi tycka vad vi vill om det. Vissa har en snällare kropp. Vissa en utomordentligt envis kropp.

Vad kan du nu göra åt detta då? Inte mycket. Det är redan gjort…

Först är det en liten del som är genetiskt. Orättvist, men  så är det. Vissa har lätt för att gå upp, andra inte. Vissa bara rasar i vikt av att bara läsa om ”bantning”, andra får kämpa otroligt hårt för ett mycket blygsamt resultat. 

Jag  behöver bara titta in genom förnstret på ett konditori för att gå upp tre kilo.

Sen är det beroende på hur du har ätit de senaste 5-10 år.

Har du ätit dig rund på massa mat och mycket fett samt aldrig bantat kommer kilona troligtvis ganska så enkelt släppa.

Har du bantat dig rund, varit fettskrämd och testat den ena tuffa dieten efter den andra kommer kilona att sitta som berg!!

Men det är absolut inte omöjligt. Koppla på ditt tålamod. Hitta en ny livsstil och ät dig pigg och frisk. Efter några månader, ibland upp till ett halvår så brukar kroppen släppa. Sakta men säkert.

Tryck på knappen ”Jag kan det här med LCHF”. Här hittar du en massa fällor.

Genvägar då? Nej, hade det funnits genvägar som fungerar på lång sikt så hade naturligtvis alla använt sig av dessa och alla hade varit så smala som de önskar. Eller hur?

Kortisol är en enorm viktminskningsstoppare. Kortisol utsöndras när du tycker att du inte duger, när du stressar och när du har värk. (Lovar att titta närmare på knepen vid för mycket kortisol)

MEN. Det finns några saker som kan ha gått fel. Sköldskörteln och lite andra sjukdomar och problem. Alla ni som erfarit detta, snälla skriv och berätta era lösningar. Här måste vi hjälpas åt!