Ja, hur långt är ett snöre?

Alla gör olika. Men mitt bästa råd – låt det absolut inte vara vågen!!
 
För mig blir det 3 då jag har tre tydliga plaåer.
 
Första delmålet var inte planerat. Det var när tårarna föll då jag såg mig på ett fotografi för snart 3 veckor sen och inte kunde stänge skidbyxorna som jag kunde ha i januari (trånga men gick att stänga)
 
Så mitt första mål var att komma i de byxorna igen. Ett mål jag trodde jag skulle klara ganska så snabbt – behövde känslan av att vara på rätt väg.
 
Sen är det shortsen som jag hade på mig i Costa Rica. Jag vet att jag var större än vanligt där – men jag mådde bra. Så det fick bli delmål 2. Kommer att ta mig längre tid, men kanske kanske kan jag nå dit i sommar. Hade gjort mig så glad.
 
Nästa delmål är en kjol och ett par byxor som jag köpt i för liten storlek. Min gamla vanliga storlek. Den jag hade i 15-16 år efter att jag gått ner vikt. Vanliga Anna.
 
Sen är jag klar, med fel och brister.
 
Jag har lovat mig själv att aldrig mer jaga de ”sista kilona”. Jag har lovar mig själv att vara ”nöjd” och inte fokusera på några ”trivselkilon”.
 
Vill de sitta där så får de gärna göra det. Jag vill ut i livet och göra saker. Inte bo framför en våg som ska bestämma hur jag ska må just idag!
 

Hur når du ditt mål?

Bara gört!
 
Men kom ihåg att du måste ha ett mål förknippat med en känsla som är härligare än ”belöningen” du får av att hoppa över din egenvård.